foto

Bandžó Ginga

  • nar. 12.11.1948 (71 let)
    Kófu, Yamanashi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
Kókjóšihen: Eureka Seven: Hi-Evolution 2
2017 Kidó senši Gundam: The Origin V - Gekitocu Room kaisen
2016 Kidó senši Gundam: The Origin III – Akacuki no hóki
Kidó senši Gundam: The Origin IV – Unmei no zen'ja
Kingsglaive: Final Fantasy XV
2015 Kidó senši Gundam: The Origin I – Aoi hitomi no Casval
Kidó senši Gundam: The Origin II – Kanašimi no Artesia
Tajemství UFO akademie: Zákony vesmíru
2012 The Mystical Laws
Širanpuri (TV film)
2011 Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
Ničidžó: Ničidžó no 0 wa
2010 Mazinkaizer SKL
Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi
Sókó kihei Votoms: Gen'ei hen
Učú Show e jókoso
2009 One Piece Film: Strong World
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Sókó kihei Votoms: Pailsen Files
2006 Eien no hó
2004 Dai Jamato Zero gó
2002 Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2000 The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Saijúki
1998 Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Elmer no bóken: My Father's Dragon
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
1996 Fire Emblem
Ganso bakurecu hunters
Lupin sansei: Dead or Alive
1995 Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Macross Plus Movie Edition
SM Girls: Saber Marionette R
1994 Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
Sókó kihei Votoms: Kakujaku taru itan
1993 Desert Rose: Juki no mokuširoku
Kerokero Keroppi no Gulliver no bóken
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Kaze no tairiku
Neko hiki no Oruorane
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1991 3x3 Eyes
Doc Typhoon
Hošikuzu Paradise
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Ipponbóčó Mantaró
Jungle Wars
Madžú senši Luna Varga
1990 Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen (TV film)
Onna senši Efe & Džira: Gude no monšó
Tendžó hen: Ucu no miko
1989 Fúma no Kodžiró: Jaša hen
Hengen taima jakó karura mau! Nara onrjó emaki
1988 Dominion
Dragon Ball: Makafušigi daibóken
Makai toši Šindžuku
Sókó kihei Votoms: Sunsa
Watt Poe to bokura no ohanaši
What`s Michael? 2
1987 Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó
Mugen šinši: Bóken kacugeki hen
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Amon Saga
Del Power X: Bakuhacu Miracle genki!
Gebageba šó Time!
Kikókai Galient
Kinnikuman: New York kiki ippacu!
Megazone 23 Part II: Himicu kudasai
Roots Search: Šokušin buttai X
Sókihei MD Geist
Sókó kihei Votoms: Big Battle
Sókó kihei Votoms: Kummen
Sókó kihei Votoms: Woodo
Tatakae! Čó Robot seimeitai Transformers: Scramble City hacudó hen
Šónan bakusózoku
1985 Dream Hunter Rem
Love Position, Legend of the Halley
Mudžigen Hunter Fandora
Nora
Sókó kihei Votoms Vol. I: Stories of the "AT Votoms"
Sókó kihei Votoms Vol. II: Highlights from the "AT Votoms"
WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo
1984 Čódžin Locke
1983 Document Taijó no kiba Dougram
Xabungle Graffiti
1982 Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen
Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
Nindža Hattori-kun: Ninnin ninpó enikki no maki
Šónen Mijamoto Musaši: Wanpaku nitórjú (TV film)
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Mahó šódžo Lalabel: Umi ga jobu nacujasumi
Marine Snow no densecu (TV film)
1979 Jean Valjean monogatari (TV film)
Nezha nao hai
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1978 Wakusei robo Danguard Ace: Učú daikaisen

TV seriály

2020 Kidó senši Gundam: The Origin zen'ja – Akai suisei (TV seriál)
Listeners (TV seriál)
2018 Baki (TV seriál)
2015 DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Durarara!!×2 (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 D-Frag! (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
2013 Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2011 Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
Double-J (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
2008 Hakaba Kitaró (TV seriál)
Kurozuka (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Džúšin enbu: Hero Tales (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2004 Júgo kóšódžin (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Viewtiful Joe (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
2002 Tenši na konamaiki (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Run=Dim (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Mushrambo (TV seriál)
1999 Blue Gender (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
1997 Master Mosquiton '99 (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Slayers Special (TV seriál)
1995 Bakurecu Hunter (TV seriál)
Street Fighter 2: V (TV seriál)
1994 Macross Plus (TV seriál)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
Tanošii Willow Town (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
Moero! Top Striker (TV seriál)
1990 Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Pygmalio (TV seriál)
1989 Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
Tatakae! Rámenman (TV seriál)
Čó'on senši Borgman (TV seriál)
Šin Grimm meisaku gekijdžó (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Bosco Adventure (TV seriál)
Chôshinsei Furasshuman (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Hái Step Jun (TV seriál)
Konpora Kid (TV seriál)
Touch (TV seriál)
Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
Nanako SOS (TV seriál)
Sókó kihei Votoms (TV seriál)
Čódžikú seiki Orguss (TV seriál)
1982 Fuku-čan (TV seriál)
Kikó kantai Dairugger XV (TV seriál)
Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
The kaboča Wine (TV seriál)
1981 Honey Honey no suteki na bóken (TV seriál)
Kazoku Robinson hjórjúki: Fušigi na šima no furóne (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Taijó no kiba Dougram (TV seriál)
Wakakusa no jon šimai (TV seriál)
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Mahó šódžo Lalabel (TV seriál)
X Bomber (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Kidó senši Gundam (TV seriál)
Kudžira no Josephina (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Perrine monogatari (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1977 Wakusei Robo Danguard Ace (TV seriál)
Čógattai madžucu Robot Ginguiser (TV seriál)
1975 UFO Robo Grendizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky