Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled vypadá "na první pohled" jako další z dlouhé řady tuctových romantických slaďáren z netflixovské produkce, avšak "na druhý pohled" se jedná o mile natočenou záležitost s několika zajímavými nápady - ať už šlo o "statisticky" laděný scénář, netradiční vypravěčku "mnoha tváří" či poslední rozloučení zaživa. Původně jsem si myslel, že půjde o čistou romanťárnu, ale vedle odlehčeného tématu "lásky na první pohled" hrál film i na vážnější notu - ale nijak podbízivým způsobem, což se cení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná romantika, tak trochu jiné drama. Minimálně zaujmout umí Láska na první pohled dobře. První polovina je vyloženě romantika až na půdu. Díky sympatickým hercům i postavám to ale funguje vcelku dobře. Někde v půlce, když jsem si už myslel, že musí být konec, se to ale zlomí na trochu neobvyklé drama o všedních lidských tématech jako jsou rozvod rodičů, vyrovnání se s přicházející smrtí nejbližšího člověka. Tam film trochu drhne a z mých spokojených 4* to trochu klesá, ale povedený závěr to zase trochu nakopne. Postava "vypravěčky" byla parádní. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nesmírně nudil. Dokonce jsem v průběhu i odcházel. Obecně již tento druh filmů nemám v oblibě, ale mnohdy se dají snést. Láska na první pohled je však slabým čajíčkem. Je sice trochu dospělejší než podobné filmy, ale skoro vůbec se tu nehraje na city. A když už romantický film nehraje na city, tak se přeci nemohl povést. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Příjemná, milá, humorná, v určitou chvilku trochu smutná, avšak oddechová, nijak neurážející romanťárna, která asi ukotví více v srdcích mladistvějších dívek. Jasně, je to klišovitá love story, kdy si spousta lidí řekne, proč se něco takového nemůže stát zrovna mně ? Oba hlavní protagonisti jsou však sympatičtí, hlavně Hadley, hudba příjemně navozuje danou atmosféru, a příběh, leč prostý, je zpracován svižně bez nějakých trhlin. Je fakt, že ta vypravěčka tam byla navíc a klidně bych se bez ní obešel. Líbilo se mi to ale hodně a po Daisy Jones & the Six asi nejlepší romantický movie, který jsem letos viděl. '' Víte, osud může být osud, jen když se rozhodneme, že to chceme.'' ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská letí  otci na svatbu do Anglie první letadlo nestihne tak letí druhým po cestě se seznámí s jedním chlápkem co letí na rozlučkovou party své matky a taky mu uletělo první letadlo. Spolu si k sobě sednou a zamilují se ona pak od něho dostane číslo, ale zapomene si ho uložit tak ho hledá. Optimálně je to tak na 3 hvězdy , ale líbí se mě ta linka s umírající matkou a potěšil na konci song od Buggles. Je dobře , že si konečně na ten song i někdo vzpomněl. Mínus za tu vyprávěčku nemusela tam vše vysvětlovat doslova lidi nejsou debilní dokážou si dát dva a dva dohromady.    80 procent ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Film sa natáčal v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a New Yorku (New York, USA) od januára 2021. Z dôvodu pandemických obmedzení sa scény pre letisko New York natáčali na londýnskom letisku Stansted. (Arsenal83)
  • Příběh je založen na knize „Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled“, kterou napsala Jennifer E. Smith. (Johnny.ARN)
  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama