foto

Michelle Harrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 After: Polibek
2018 Půlnoční láska
2017 You Get Me
2014 Dort
Naomi and Ely's No Kiss List
2007 Etruscan Mask, The
2005 Temná legenda 3
2004 Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
2003 Life On the Line (TV film)
1997 Under the Bridge

TV seriály

2020 Nepohádky (TV seriál)
Ever After (S02E10)
Sweet Dreams (S02E08)
New Pages (S02E05)
2019 Nepohádky (TV seriál)
Writer's Block (S02E02)
The Curse (S02E01)
2017 Channel Zero (TV seriál)
Beware the Cannibals (S02E03)
This Isn't Real (S02E01)
2008 Dark Path Chronicles, The (TV seriál)

Dokumentární

2007 14 Women

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky