Reklama

Reklama

Na útěku

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(20)

V tomto akčním seriálu o nadpřirozenu čelí teenageři, kteří skrývají své superschopnosti, spolu se svými rodiči, kteří žijí s bolestivými tajemstvími z minulosti, obrovskému nebezpečí. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Začátek me hrozně nebavil, zdalo se mi komické, jak ten kluk pokaždé vzlétl a začal se chovat sus ale od 7 dílu to byla pecka. Bylo tam sice dost pomalých scen, kde se zbytečně zaměřovalo na jeden bod ale jinak to dost dobré.  Bavilo mě, jak se začala přítomnost propojovat s minulostí a dostali jsme 1-2 dílné představení každé hlavnější postavy. Moc mě bavil hlavně příběh toho nesmrtelného otce,  choval se nejvíce reálně a byl nejvíc uvěřitelný.  Dále mě bavilo jak se u všech záporných postav také objevila jejich lidská stránka a nebyli to jen psychopati co chtěli zabíjet,  ale lidé s emocemi a potřebou chránit svou rodinu i přesto,  že ze sebe udělají zrůdu. Dávám tomu slabší 4 hvězdy,  nenechte se odradit začátkem nebo nahlavu tématem o lidech se zvláštními schopnostmi,  po zhlédnutí nebudete litovat a zaručuju, že vás to bude bavit. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Riadne prekvapenie!!! Web komiks nevyzerá bohvie ako, takže som nečakal tak prepracovaný scenár, jednotlivé postavy, vzájomné vzťahy, a ľudskosť na strane dobra ale aj zla. K tomu nadštandardná kamera, réžia, herecké výkony, súboje, ktorým nechýba originalita, brutalita, a ako to už býva - kórejci sa neboja ani krvi. Áno CGI je stále poslabšie, no napriek tomuto mínusu je pre mňa Moving jednoznačne najlepší komiksovo/superhrdinský seriál všetkách čias!!! ()

Reklama

davesvo 

všechny recenze uživatele

Korejci poslední dobou ukazují, že opravdu umí.. Z nenápadného superhrdinského generického seriálu, po pár epizodách vzniká velmi složité drama, které se nebojí prozkoumat jakékoli zákoutí všedních i nevšedních událostí.. Je tu vše. Superhrdinové, romantika, všednost každodenního života, humor a i klasické politické rýpnutí.. Postavy jsou velmi dobře vykreslené, jejich motivace uvěřitelné.. Hlavní zápletka udává tempo a neztrácí ho, i když se tvůrci od ní nebojí lehce ustoupit, pro představení nových hrdinů a objasnění minulých i budoucích událostí.. Po technické stránce konkurující i velkým západním blockbusterům. CGI střídající praktické efekty se proplétá bez povšimnutí.. Kladné i záporné postavy, i když přes lehce ohranné set upy a pay offy a klasických nastolených klišé, udržují uvěřitelnost a pocit reálného světa, naději, bezmoc a zároveň vykoupení.. Jediná výtka je, že seriál představuje opravdu mnoho linek a některé nedokázal skrze časový tlak a to i přes dlouhou stopáž, pro některé uspokojivě uzavřít.. Některé linky si to opravdu zasloužily a za mě mohli tlačit více přes emoce (tento pocit ale mohl být způsoben stylem korejského herectví).. Ale i přes to.. Tady máte kurde inspiraci západe!!! ()

Rozarka18 

všechny recenze uživatele

Presne to je ten prípad, keď čakáte málo a dostanete viac. Oveľa viac.  Kórea opäť udeľuje lekciu z toho, ako sa robí dobrá televízna zábava. Čo tam po konci. SPOILER: Keď tak nad tým uvažujem, to by bolo niečo, ak by v budúcnosti prípadný potomok tých dvoch mladých zdedil po nich schopnosť lietať, zosilnené zmyslové orgány, silu a navyše schopnosť regenerácie tela. Superhrdinovia od Marvelu sa môžu zahrabať pod zem. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání posledního dílu musím uznat, že korejci prostě umí, a umí to na výbornou. Takže po 1. sérii Hry na oliheň, divňáku Devils, a teď i po 1. sérii tohoto skvostu shledávám, že dosud víceméně ignorovat jihokorejskou produkci byl neodpustitelný hřích, který musím napravit. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (mnx)

Reklama

Reklama