foto

Hee-won Kim

  • nar. 10.1.1971 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dambo
Ibsuleun andwaeyo
The Golden Holiday
2019 Jajeonchawang eom bokdong
Miseongnyeon
Sinui hansu : gwisupyeon
Wooparoo Adventure
2018 Naleul gieokhae
Pansoli bogseo
2017 Boolhandang
Imgeumnimeui sageonsoocheob
Sogongnyeo
Yeoreumbanghak
2016 Galyeojin sigan
Gyechoonhalmang
2015 Dolyeonbyuni
Missing : sarajin yeoja
2014 Plačící muž
Vnitřní krása
2013 Deo ekseu
Miseuteo Ko
Pikkeulneun chungchoon
2011 Mai wei
2010 Muž odnikud
Yookhyeolpo kangdodan
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
Cheongdambosal
Geoboki dallinda
2007 1 Beongaeui gijeok
Mannameui kwangjang
Seukauteu

TV seriály

2017 Eulmooneui ilseung (TV seriál)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Hanyeoreumeui kkum (TV seriál)
Honsulnamnyeo (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Monseuta (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
2012 Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
Taekwon, doreul ahshibnikka? (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Shimya byungwon (TV seriál)
2010 Naneun nabi (TV seriál)
O! mai reidi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky