foto

Masaki Terasoma

  • nar. 8.5.1962 (57 let)
    Nišinomija, Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
Kamen Raidâ Heisei Jenerêshonzu Foebâ
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen – Hebi to doku
2013 Gekidžóban Steins;Gate: Fuka rjóiki no déjà vu
Mō hitotsu no mirai wo.
2012 009 Re: Cyborg
Buta (TV film)
Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
2011 Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Kizuna ičigeki (TV film)
Princezna a pilot
2010 Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2007 Kjó kara maó! R
2006 Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2004 Ghost in the Shell 2: Innocence

TV seriály

2019 Kîshiryû Sentai Ryûsorujâ (TV seriál)
Revisions (TV seriál)
Šómecu toši (TV seriál)
2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
Wakaokami wa šógakusei! (TV seriál)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
2016 B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Fukigen na Mononokean (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Kuroko no basket (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Donten ni warau (TV seriál)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Brothers Conflict (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Vividred Operation (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
2011 Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
No.6 (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Steins;Gate (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
2007 Kaze no stigma (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Óedo Rocket (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
2004 Hi no tori (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)

Dokumentární

2019 Documentertainment: AD-LIVE

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace