foto

Júičiró Umehara

  • nar. 8.3.1991 (28 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fragtime
Ginga eijú densecu: Die Neue These – Seiran 1
Kimi dake ni motetainda.
2018 Učú no hó: Reimei hen
2017 Koi suru Širokuma
2016 Akagami no Širajuki-hime: Nandemonai takaramono, kono peidži

TV seriály

2020 Plunderer (TV seriál)
Uči Tama?! Uši no Tama širimasen ka? (TV seriál)
2019 Ensemble Stars! (TV seriál)
Stand My Heroes: Piece of Truth (TV seriál)
Šinčó júša: Kono júša ga ore Tueee kuse ni šinčó sugiru (TV seriál)
2018 Amanču! Advance (TV seriál)
Caligula (TV seriál)
Dame x Prince: Anime Caravan (TV seriál)
Darling in the Franxx (TV seriál)
Gakuen bebishittazu (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Goblin Slayer (TV seriál)
Aru Bōkensha no Ketsumatsu (E12)
Bōkensha no Kyōen (E11)
Madoromi no Naka de (E10)
další epizody (12)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
Tada-kun wa koi o šinai (TV seriál)
2017 Dynamic Chord (TV seriál)
Džúni taisen (TV seriál)
Ikemen sengoku: Toki wo kakeru ga koi wa hadžimaranai (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Kabukibu! (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series (TV seriál)
Kudžira no kora wa sadžó ni utau (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
The Idolm@ster Side M (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
Šingeki no Bahamut (TV seriál)
Run, Nina, Run (S02E24)
Rise of the Nightmare (S02E23)
Which Way Is the Wind Blowing? (S02E22)
další epizody (24)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Amanču! (TV seriál)
Battery (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Tiger Mask W (TV seriál)
Trickster: Edogawa Ranpo "Šónen tantei-dan" jori (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Aquarion Logos (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Gaččaman Crowds: Insight (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Makura no danši (TV seriál)
Million Doll (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Orenči no furo džidžó (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2013 Jowamuši Pedal (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky