foto

Júičiró Umehara

  • nar. 8.3.1991 (29 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Seijú danši desu ga ...? Korekara no seijú džinsei no hanaši o šijó
Goburin sureijá: Goblin's Crown
2019 Fragtime
Ginga eijú densecu: Die Neue These – Seiran 1
Kimi dake ni motetainda.
2018 Učú no hó: Reimei hen
2017 Koi suru Širokuma
2016 Akagami no Širajuki-hime: Nandemonai takaramono, kono peidži

TV seriály

2021 2.43: Seiin kókó danši Volley-bu (TV seriál)
Hortensia Saga (TV seriál)
I-Chu: Halfway Through the Idol (TV seriál)
Skate Leading Stars (TV seriál)
Tenkú šinpan (TV seriál)
Tenči sózó Design-bu (TV seriál)
2020 Akudama Drive (TV seriál)
Akudama drive (E12)
War Games (E11)
Babel (E10)
další epizody (12)
Kicucuki tanteidokoro (TV seriál)
Plunderer (TV seriál)
Uči Tama?! Uši no Tama širimasen ka? (TV seriál)
Góruden kamui (TV seriál)
Akučó (S03E06)
Kokkjó (S03E05)
2019 Ensemble Stars! (TV seriál)
Honzuki no gekokudžó: Šišo ni naru tame ni wa šudan o erande iraremasen (TV seriál)
Stand My Heroes: Piece of Truth (TV seriál)
Šinčó júša: Kono júša ga ore Tueee kuse ni šinčó sugiru (TV seriál)
2018 Amanču! Advance (TV seriál)
Caligula (TV seriál)
Dame x Prince: Anime Caravan (TV seriál)
Darling in the Franxx (TV seriál)
Wataši o hanasanaide (E24)
Darling in the Franxx (E23)
Stargazers (E22)
další epizody (24)
Gakuen Babysitters (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Goblin Slayer (TV seriál)
Aru bókenša no kecumacu (E12)
Bókenša no kjóen (E11)
Madoromi no naka de (E10)
další epizody (12)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
Tada-kun wa koi o šinai (TV seriál)
2017 Dynamic Chord (TV seriál)
Děti velryb (TV seriál)
Koko ni umarete jokatta (E12)
Jume no hanaši da (E11)
Ataraší tabi ni deruwa (E10)
další epizody (12)
Džúni taisen (TV seriál)
Ikemen sengoku: Toki wo kakeru ga koi wa hadžimaranai (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Kabukibu! (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series (TV seriál)
Kókó hoši kageki Starmju 2nd Season (TV seriál)
Robomasutāzu ji animeiteddo shirīzu (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
The Idolm@ster Side M (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
Šingeki no Bahamut (TV seriál)
Run, Nina, Run (S02E24)
Rise of the Nightmare (S02E23)
Which Way Is the Wind Blowing? (S02E22)
další epizody (24)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Amanču! (TV seriál)
Battery (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Kimi ni magic kjun! (E13)
Toukeru mori no nemurihime (E12)
Anata wa unmei no ódži-sama (E11)
další epizody (13)
Tiger Mask W (TV seriál)
Trickster: Edogawa Ranpo "Šónen tantei-dan" jori (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu (TV seriál)
Ai wa čikjú o sukuu! (S02E12)
Ai sureba koso (S02E11)
Ai to kassai no hibi (S02E10)
další epizody (12)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Aquarion Logos (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu (TV seriál)
Ai jo eien ni (S01E12)
Ai to iu na no širen (S01E11)
Ai sore wa megane (S01E10)
další epizody (12)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Gaččaman Crowds: Insight (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Makura no danši (TV seriál)
Million Doll (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Orenči no furo džidžó (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2013 Jowamuši pedal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky