Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karol je děvkař. V pravém slova smyslu. Jeho neuvěřitelné charisma a chuť prozkoumávat ženy budí závist nejen u jeho spolupracovníků,ale i u příslušníku opačného pohlaví. Jednoho krásného dne po propité noci se vrací domů a ke svému úžasu zjišťuje,že doma není jenom jeho žena Marie, ale i jeho zbylé tři milenky. (stadoblec)

Recenze (2)

Kkahunaa 

všechny recenze uživatele

V jednom městě spokojeně existuje muž jménem Karel (Jan Piechociński), který má půvabnou ženu Marii (Danuta Kowalska). Až jsem vcelku normální stav. Karel má však v sobě cosi, co z něj dělá neodolatelného svůdníka. Tedy kromě Marie jsou tu ještě Irenka, Wanda, Pavlína a Jola. To už začíná být nepřehledné, co by na to asi řekl zástance polyamorie. Karel zatím vše stíhá, převážně svou ženu Marii a jeho nejoblíbenější milenku Irenku. Jednou se však jeho žena omylem dozví pár informací. I Irence (Jolanta Nowak) po čase dojde, že nebude asi jediná. A to ještě zbývají tři další ženy motající se kolem jednoho muže. Ach, Karle! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pokud má proutník hodně milenek, tak mu to většinou vyhovuje. Horší je pro něj pokud se milenky spojí s jeho ženou. To je právě případ Karla - Karola. Žánr erotický je v současnosti trochu nadsazený, ale polským herečkám to tu sluší. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama