Reklama

Reklama

Kašpárek zabiják

  • Velká Británie Funny Man (více)

Když tajemná angličan Callum Chance (Christopher Lee) ztratí svůj domov v karetní hře, "šťastný výherce", producent Max Taylor si neuvědomuje, že hra teprve začala a konec je v nedohlednu. Z vily v atraktivní čtvrti se stává svatyně Boha Zkázy, Divoké karty, Žolíka a Šaška, jehož "mise" dává Maxovi a jeho rodině lekci: "Dámy a pánové, vítejte v pekle. Noční klub Hell s 10.000-letou tradicí vás srdečně zve do světa dunících kytar a Heavy Metalu...". Jen Maxův nešťastný bratr Johny a nadpřirozené a úžasné Psychedelické komando může "zachránit" den. Zastavit všechny tyto absurdnosti může jen ten, kdo vstoupí. Chopte se této noční můry a polibte boty nemravného osudu. Na scénu přichází nový anti-hrdina devadesátých let - Funny Man. (COBRA FILM)

(více)

Recenze (46)

topi 

všechny recenze uživatele

Ujetá šílenost nebo šílená ujetost?? Tvůrci filmu zřejmě nešetřili zeleným tabáčkem, či houbičkami nebo LSD. Na Kašpárka zabijáka nedám dopustit. Už kdysi mě neskutečně bavil a bavit nepřestává. Jeho humor, vtípky a hlášky - to je prostě anglickej humor Monty Pythonovského střihu. Jeho mordy komentované hláškami jsou milé a rozverné. Kašpárek je zkrátka sympaťák! Dokonce mě připomíná mého dědu z otcovy strany, proto i ty sympatie k němu a musím pálit na plnej tachec! Kašpárku (dědo), chci ještě více! " Koho hledáš? Ženu? Ksicht jak prase? Řekl bys, že je to kurva? To je moje žena! V noci pláču do polštáře. Děti naříkají! Chápeš už tu pointu? " Hahahaha, prostě KULT!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dopřál film s libozvučným českým dabingem, neboť najít podobné skvosty je těžký úkol a člověk vezme za vděk jakoukoli verzi. Šílená psychedelická jízda, která divákům ukazuje, jak to dopadá, když to někdo přežene s LSD. Děj je strašně špatný a jednotlivé vraždy jsou nepopsatelně trapné. Zážitek do určité míry zachraňují jen naprosto skvělé hlášky. Bohužel, je jich jako šafránu. [25 %] ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Bacha, kachna!" ,,Kde?" ,,Pic, čvacht!" ...mozek s očními bulvami opouští majitelku a vydává se na cestu kuchyní... Freddy v šaškovském oblečku masakruje návštěvníky starého anglického domu na samotě. Příjemná kamera, snově fantazijní scény, tajemná osada jak z Beetlejuice. Některé masakry jsou odbyté (umlácení kyjem), jiné povedené (znovuzrození kašpárka z hrudi čarodějky aneb...kdo jinému jámu kopá...). První polovina se rozjíždí, druhá už frčí. Pro vulgarismy se nechodí daleko. Kdysi mě to bavilo více, nyní jako oddechovka dobré. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Respektuji názory druhých a asi ten film musí mít nějaké kouzlo, když tu má tolik pozitivních recenzí, jenom jsem prostě nepřišel na to jaké... Mám rád horory, mám rád i béčkové horory a mám také rád hororové komedie..., ale, promiňte mi ten výraz, něco tak idiotského jsem za 30 let svého života ještě neviděl. Na horor to bylo moc nudné a na komedii moc trapné.. všechny postavy naprosto příšerné (nejhorší byla asi ta na heroinu závislá černoška co vypadala jak chlap v ženských hadrech... no možná to byl chlap v ženských hadrech). Nejlepší z herců tam byl Christopher Lee, ale jeho postava se na začátku objevila jen cca na minutu a pak v průběhu filmu asi ve třech desetivteřinových šotech, abychom na konci zjistily, že je zavřený v blázinci... no po sledování tohohle filmu jsem na to byl zralý taky :o( ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bizarná "artová" a béčková hororová komédia, o ktorej si počas jej sledovania ani dlho po ňom neviete, čo myslieť, no nejakým zvláštnym spôsobom vás baví a rozhodne, ak už nič iné, tak aspoň jedno sa jej musí uznať: že je (hoci inšpirácie sa vystopovať dajú zjavné: joker, kruger) pomerne dosť originálna ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Christopher Lee natočil svou roli za jediný den. (hladass)

Reklama

Reklama