Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti ze Santova seznamu zlobivců plánují loupež na severním pólu. (Disney Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detský mix Dannyho jedenástky a Vianočného filmu v ktorom sledujeme ako sa 9 neposlušných detí pri napĺňaní ich diabolského plánu ako okradnúť Santu postupne mení k lepšiemu. V tom filme je proste všetko to otrepané klišé aké býva zvykom v týchto filmoch a bohužiaľ to nefunguje a aj napriek krátkej stopáži nudí. Pochváliť môžem kvalitnú technickú stránku a kasting detských zlobivcov. Typovo boli vybraní dobre. Najviac fungoval ten čo robil tak dokonalé psie oči, že by som mu daroval čokoľvek, hehe. Danny Glover sa tu ako Santa mihne bohužiaľ len na chvíľu. Ale ako celok to proste nefunguje. 4/10. ()

Fuzzytomato 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase konečne pozerateľný vianočný film. Milé a napínavé dobrodružstvo s dojemným, poučným koncom ktoré navodí tú správnu sviatočnú atmosféru. Deti určite pobaví a rodičov prinúti zaspomínať si na detstvo a filmy ktoré sme si užívali v sladkej bezstarostnosti sobotňajších dní. Nakonci naznačili že sa dočkáme aj pokračovania. Dúfam že áno. ()

Reklama

Jardismo 

všechny recenze uživatele

Danny Glover si střihnul roli Santy Clause. Škoda, že se v celém filmu objeví na 4 minuty. Film ničím nepřekvapí. Má hezký vizuál, ale to je asi tak vše. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kluk nedostane na Vánoce playstation tak zavolá kámošce ta chtěla luk (proč si ho nevyrobila?) a taky ho nedostala pak zjistí, že nedostaly dárky jelikož jsou zlobivé děti a rozhodnou se ty dárky ukradnout (oba mají peníze proč si to nekoupily?) . Najdou si dalších 7 dětí a jednoho chlápka co tvrdí, že trefil letadlem soba a jdou to ukrást.  Disney tam opět narval tu svou propagandu tak, že jeden kluk má dva tatínky kdyby to náhodou někdo nepostřehl ten kluk  to ještě zopakuje a kásting vypadal tak, že si řekly narveme tam Asiaty   narveme tam černochy a , aby nás někdo neobvinil z rasismu hlavní postava a jeho sestra budou bílí. Je to sice dětský a rodinný film , ale i tak by to mělo mít nějakou logiku tady  jedna postava jde na severní pól v silonkách ty skřítci objeví kluka co jim řekne , že nemůže najít maminku  a je jim to úplně u prdele a jeden kluk dokáže za cca 2 dny ušit 7 elfských uniform, které jsou každé jiné, ale nikomu to nevadí. Na konci se jeden polepší a vrátí to a Santa jich vyškrtne a pak máme náběh na další díl P.s. Proč by Santa sháněl vůbec dárky pro děti co jsou dlouhodobě zlobivé to nedává smysl a pokud by je už měl proč by je skladoval a nedal je radši jiným dětem?  P.s. 2 U té holky co ´´mluvila,, se zvířaty její zlobivost nedává smysl starala se o nemocné zvířata takhle by se jí to mělo vyvážit.   To, že to místo najdou tak rychle ani neřeším radši. 40 procent převážně za tu sestru ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Obě zobrazené školy jsou pojmenovány podle rodin z oblíbených vánočních filmů. Základní škola McAllister je pojmenována po rodině McAlisterových z filmu Sám doma (1990) a střední škola Griswold je pojmenována po rodině Griswoldových z filmu Vánoční prázdniny (1989). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama