foto

Randal Edwards

  • nar. 18.7.1981 (37 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Swingers Weekend
Entanglement
John Lives Again
2016 Love's Complicated (TV film)
2015 Let's Rap
My Ex-Ex
Room
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2012 Thomas Kinkade's Christmas Miracle
2004 Eighteen

TV seriály

2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Powers That Be (S03E02)
On Infernal Ground (S03E01)
Westworld (TV seriál)
Noci vstříc (S02E01)
2015 Good Witch (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
2013 Package Deal (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
72 Hours (S02E10)
Keylela (S02E07)
Ghosts of the Past (S02E05)
další epizody (5)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Beau Soleil (S01E12)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Dinosauří případ (S02E02)
Smallville (TV seriál)
Protějšek (S07E01)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Nezranitelný (S01E05)
Kyle XY (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
In My Time of Dying (S02E01)
4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
Smallville (TV seriál)
Zrádná příroda (S06E03)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace