Reklama

Reklama

Night of the Missing

  • USA Nightmare at Precinct 84 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šerifka malého města je sériová vražedkyně. Navštíví ji záhadná žena a začne s ní hovořit o zločinech, které spáchala. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová antológia, ktorá sa vďaka krátkej stopáži dá pozrieť, ale za vela nestojí. Na policajnú stanicu v malom meste príde žena, ktorá zjavne vie, čo sa stalo všetkým pohrešovaným osobám na nástenke. V prvom kratučkom príbehu je zobrazený osud malého chlapca, ktorý narazí na nepríjemnú pochúťku. Ako krátkometrážny snímok celkom v pohode. Druhý príbeh v štýle Scream / When a Stranger Calls už je dlhší, ale potenciál pôsobivej hlavnej hrdinky (pokial vie kričať tak ako vie vzdychať, chcem ju vidieť opäť) zostane nevyužitý a príbeh výraznejšie nezaujme. Tretí príbeh je opäť kratučký, ale zaujal ma zo všetkých najviac. Takéto podivnosti mi v poslednej dobe sedia. Štvrtý príbeh, v ktorom manžel kvôli nepodarenému drug dealu príde o ženu, ma tiež ničím nezaujal a prišiel mi extrémne odfláknutý. Ukončenie celej antológie a odhalenie vraha podobne ako celý film príliš neoslní, takže je to za slabé dve. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská přijde na policejní stanici, že něco ví o pohřešovaných lidech policajtka se jí optá o , kterých jelikož jich je více a ženská začne vyprávět 4 příběhy. První je o klukovi co chce zmrzlinu před jeho barákem zastaví zmrzlinářské auto dá mu zmrzlinu a on odchází bez placení zmrzlinář co je i nějaký démon nebo nevím co  ho pak unese námět dobrý zbytek nuda 40 procent. Druhý je o ženské co volá do seznamky udělá si tam s chlapem  dobře po telefonu pak se zapne televize a ji to nějak vsákne. Nedává to smysl a nikdo se o to ani nepokoušel odpad. Třetí je o dvou ženských co před někým/něčím unikají jedna pak zemře a ta druhá to polije benzínem a chce zapálit pak je tam chtějí napadnout nějací divní lidé  a ona omdlí a doutnák položí . To vše sleduje  nějaký chlap a ten doutnák tam dá a vše shoří. Nedává to smysl a nic se nevysvětlí odpad. Čtvrtý je o chlápkovi co si chce se svou ženskou koupit barák on pak ukradne drogy s tím, že to prodá.  Dojdou tam dva chlápci a chtějí peníze on je nemá tak mu zabijou ženskou a dají mu týden, aby ty peníze sehnal. Mezitím ho zatkla policie a on nosí náramek na noze tak je pohybově omezený dojdou k němu ti dva chlápci  a chtějí ty peníze on je nemá tak ho chtějí zabít akorát je zabije dříve duch té ženské  předtím on volal svému policajtovi co ho má hlídat, že chce ven ten tam dojde a vidí ty mrtvoly chlápek ho zabije pak se chce zabít, ale ten duch ženské zabije ho (to neukážou) 40 procent. Pátý je pointa , že to dělá ta policajtka a ta co vypráví ty příběhy to ví  proč to dělá  nevíme a nezjistíme proč ta ženská nešla za jiným policajtem nevíme a nezjistíme. Působí to dojmem , že chtěly šokující pointu a jelikož tam žádní podezřelí nejsou a nebudou ani představeni tak jich napadlo tohle.  Nabízí se otázka proč teda si ty příběhy vymýšlely ani to nevíme a nezjistíme odpad. Celkově 3 odpady 2 po 40 procentech asi by to na jednu hvězdu vyšlo, ale nechám to na odpadu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je to hozený jakoby malinko do odlehčena a do alternativna a do artova, takže ve skutečnosti to stojí úplně za houby. Všechny příběhy jsou více nebo méně dementní a ani jsem nepochopil, jakou souvislost měly se šerifkou. Asi žádnou. Mimochodem šerifka byla jediná potenciálně zajímavá postava, ten González se měl vykvajznout na nejapný pokusy o povídkáč a radši natočit celovečerák jenom o ní. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Antologie mám celkem rád ale tohle je rozhodně jedna z těch nejslabších antologií co jsem za poslední roky viděl. Problémem většiny antologií bývá kvalitativní nevyrovnanost jednotlivých povídek. Tady je to v podstatě jedno. Tady ani jedna z povídek za moc nestojí. Pokud bych měl ale vybrat nejpovedenější tak volím tu třetí. Pozitivum celýho tohoto projektu je že to má jen 73minut takže kdyby to chtěl přece jen někdo zkusit tak až tolik času tím nepromarní. Hodně slabý 2hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Povídkový nízkorozpočťák s příběhy tak krátkými, že si ani nějaké obšírnější hodnocení nezaslouží. Nicméně první minikraťas se zmrzlinářským autem ušel a třetí o něco delší duchařina byla ucházející. Dvojka a čtyřka mi nic neříkaly. No zastřešující příběh s policajtkou měl potenciál, ale ten nebyl využit. Jediné, co mě překvapilo, byli herci, kteří nebyli vůbec špatní, ačkoliv samozřejmě nebyli nuceni podávat nějaké extra výkony. 35% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama