foto

Jenna Kanell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hlavní kandidát
The Boarder (TV film)
The Good Die Young
2017 Holden On
Skryté zlo
Terrifier
2015 Misfortune
2013 Blood Type: Unknown
2011 Sassy Pants

TV seriály

2017 Barva moci (TV seriál)
Třetí hodina: Zmizelý (E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Virál (S04E05)
2015 Hindsight (TV seriál)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
I'll Remember (S06E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Max & the Monster
2015 Bumblebees

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Max & the Monster
2015 Bumblebees

Producentská filmografie

Filmy

2015 Bumblebees

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace