Reklama

Reklama

Příšera ze starého Soulu

(seriál)
  • Jižní Korea Gyeongseong Keuricheo (více)
Trailer 1
Jižní Korea, (2023–2024), 11 h 32 min (Minutáž: 65–78 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dvojice mladých se snaží přežít temné jaro roku 1945 a zničit přitom netvora, který se zrodil z lidské hamižnosti. (Netflix)

Recenze uživatele v.indruchova k tomuto seriálu (4)

Příšera ze starého Soulu (2023) 

Pro mě je to takový velký miš maš. NA mě je to moc překombinované. Závan J. CHanovi a asijského vtipu. Připadá mi, že jsme spoustu toho už viděli. Postavené hlavně na čistém násilí a hnusu s tím spojeným. Nic pro mě. Hlavní postavy OK a myšlenky taky. Ale já dokoukat celý seriál nechci. Doba ta mi padne. Ty ostatní postavy jsou nepříjemné a otravné. Pro mě slabý průměr. ()

Nadžin (2023) (E01) 

pro mě zatím takový rozjezd a seznámení. ()

Matka (2023) (E02) 

V tomto díle mi přijde více klišé. Některé scény takové předvídatelné. Občas mi přijde že jsou určité scény natahované nebo jen na efekt. Někdy se snaží situaci odlehčit. Tak trochu připitoměle jako u J. Chana. Nevím jestli se to sem hodí. Čisté násilí moc nemusim. Asijskou kulturu moc nechápu. ()

Signál (2023) (E03) 

Některé scény se snaží odlehčit tak trochu podivně a připitoměle. Trochu asijského humoru? Někdy jsou scény natahované, tak trochu klišijozně. V boji je znát že se čeká na úder. A že se jde na ruku scénáristovi nikoli zdravému rozumu. Dlouhé pohledy do očí se zpomalením. Špatné to není, ale ani úžasné. Hlavní šmejdilka s majitelem zastavárny jsou nejzajímavější postavy. Některé postavy jsou otravné a dost ošklivé /nemyslím monstra. :/ To čisté násilí není pro mě. ()

Reklama

Reklama