Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čang Tchesang, kterému hrozí bankrot, začne pátrat po pohřešované ženě, ale v patách má dvojici neznámých lidí. V podzemí se děje něco nekalého. (Netflix)

Recenze (8)

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál jsem znal z ukázek z Netflixu  a vůbec jsem netušil o co půjde... První díl zaujal, počáteční vojenský masakr byl hrozný, hlavní dvojice si sedla. Příběh je zajímavý a záhada okolo vojenských pokusů má sci-fi prvky.... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejské seriály mě bavily mnohem dřív, než Netflixu došlo, jak velký potenciál mají. Na jednu stranu jsem rád, že teď dostávají větší prostor, na druhou mám obavy, že se pomalu přetransformují do unisračkoidního západního modelu, který mi leze krkem. Pokud se tvůrci budou snažit přizpůsobit všedivákovi a budou servírovat na co je "zvyklý" z americké produkce, tak budeme ochuzeni o jedinečnost, emoce, bezprostřednost, zajímavé nápady a jinakost...o to osvěžující, co mě na jihokorejských seriálech bavilo. Oceňuji parádní výpravu, i za dabing jsem rád, ale první epizoda mě zklamala. Smrdí výše popsaným. Doufal jsem, že tak jako byla Godzilla vypořádáním se Japonců s atomovkami, bude tento seriál korejská mohyla nad obětmi  útvaru 731. Už jen zmínka o nich má znaky hororu...tohle japonští diváci rádi vidět nebudou. Doufám že to nebude vlivem Netflixu poníženo na přiblblou mainstreamovou zábavu jako to udělali amíci. Nebudu zbrkle odsuzovat po první epce, ale ten západní puch mě začíná lechtat v nose. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl má všechno, co od prvního dílu každý očekává, aby se díval dál. Dostatečná míra napětí ohledně toho, co se děje "tam dole". Nikam se nepospíchá. Ale zase né áž móc. Vtipné úvodní setkání ústřední dvojice, včetně jejich následného nedůvěřivého popichování. A správně vyvážený právě humor s tím vším. Navíc, co si budeme, asi to bude poměrně i dost dál napínavý, protože..."máš čas než odkvetou sakury", když zrovna začínají kvést. Aj, aj, to každý ví, že to je teda zatraceně málo!  :( ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama