Reklama

Reklama

Labužníci v kobce


Maliny / Grilované maso (E08)

(epizoda)
  • Japonsko Kiichigo / Yakiniku (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Marcille vzpomíná, jak se ve škole seznámila s Falin. Pak rozzuří vodního ducha, kterému do jezírka vyleje špinavou vodu, ve které se předtím umyla. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (2)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda zaměřená na Marcille. To samo o sobě už znamená prakticky plný počet. :) Potěšil hlubší pohled na její minulost, její schopnosti, formování jejího vnímání světa a jejího snu. A pak jsme s ní v centru dostali prozatím asi nejlepší střet s monstrem v seriálu nejen kvůli znovu výborné, dynamické a nápadité animaci a práci kamery, ale hlavně kvůli tomu, že tentokrát celý střet měl jinou atmosféru než obvykle. Méně odlehčenou, humornou. Bylo cítit, že tohle je opravdové nebezpečí, kdy jde o život. Čas od času je to fajn i v takto komediálním počinu. Nakonec, není to jen komedie, ale zároveň i stále zatraceně promyšlená, velká fantasy. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady musím vypíchnout další ze skvělých věcí v seriálu - i když je každá epizoda vlastní menší příběh, nikdy to není nuda, každý díl je naprostý unikát, co se zaměřuje na jinou postavu a přitom vás nezahrnuje zbytečnostmi o jejím životě, ale třeba dnešní Marcillin flashback na Falin, působil strašně přirozeně, rozvinul svět, o něco víc nám přiblížil samotnou Marcille, její motivace a způsob myšlení a taky dal jasně najevo důvod, proč se těšit na setkání s Falin (v tuhle chvíli stále v dračím žaludku) a že to nebude jen postava level Haruno Sakura, která je určená jenom k záchraně od hlavních hrdinů - je to zajímavý charakter se zajímavou osobností a způsobem života. Z mého dlouhého komentáře je doufám znát, jak moc mě to nadchlo, takže si dovolím dát další 5hvězdičkové hodnocení za naprostou spokojenost. 9/10 ()

Reklama

Reklama

Reklama