Reklama

Reklama

Labužníci v kobce


Kelpie / Kaše / Maso na roštu s omáčkou (E07)

(epizoda)
  • Japonsko Kelpie / Zousui / Kabayaki (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová úroveň kobky působí dost podezřele a parta po cestě dorazí ke zrádnému jezeru, ochutná podezřelé ryby i vodní příšery a objeví těla padlých dobrodruhů. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (2)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udržování ekosystému je stejně důležité jako udržování osobní hygieny. I starý nebo zkušený člověk (nebo příslušník jakékoliv jiné rasy :-) se může vždy naučit něčemu novému a neměl by se tomu za každou cenu bránit. A je jedna univerzální, vesmírná pravda, ověřená tisíciletími praxe - vaření zabijí hnusný breberky. Další výborná epizoda, tentokrát navíc v hodně pěkném a neotřelém prostředí a až po okraj hrnce plná nových zkušeností, poučení a zábavných/smrtících interakcí pro každého člena party. PS: I když nemáte hudební sluch, zpěvu se nebojte a jděte směle do toho! Třeba vám to zachrání život. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bylo prostě všechno. Opět strašně zajímavé prostředí, chutné jídlo, trochu akčních scén, momenty, které moc fajn způsobem stmelují hlavní partu, ale především vtipy se tentokrát obzvlášť povedly. A taky se mi líbí ta menší linka o nezkušené skupině dobrodruhů, co se snaží dohnat naše hrdiny, ale vlastně jen díky nim jsou pořád naživu :) 9/10 ()

Reklama

Reklama

Reklama