Reklama

Reklama

Labužníci v kobce


Rudý drak III / Dobrý lék (E13)

(epizoda)
  • Japonsko Red Dragon III / Ryouyaku (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Falin se uprostřed noci začne chovat divně a přivede Laiose se zbytkem party k nepřátelské bytosti, která jim jde po krku. (Netflix)

Recenze (2)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem se málem nechal předchozí epizodou ukolébat. Naštěstí v ní bylo dost náznaků na to, abych dokázal rozpoznat, že se ve skutečnosti pouze nacházíme v oku bouře. A že děj nadále bude pořádně nabírat na obrátkách. Atmosféra hustá jako dračí krev, dny relativně bezstarostného cestování kobkami nadobro skončily. A díky tomu jako divák začínám dostávat ještě atraktivnější charakterizaci postav pod tlakem (výborný pohled do myšlení a pohnutek Chillchucka prostřednictvím rozhovoru s drsnou, leč pod slupkou roztomile zvídavou a inteligentní orčí slečnou Leed), ještě hlubší pohled na principy a základy zdejšího světa a ještě úchvatnější (a temnější) akční sekvence. Ale nemusíte se bát, stále zbývá prostor i na prvotřídní humor, který se zjevuje v nejméně očekávaných podobách. Třeba jako pomalu se šinoucí vláček šunek se záhadně se vznášejícím nadpisem... PS: Marcille samozřejmě znovu trpěla, ale tentokrát taky naplno ukázala, jak badass dokáže být. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase jsem začala naivně věřit tomu, že mě nic nepřekvapí a hrdinové si budou vesele pokračovat v dobrodružstvím už v doprovodu Falin. Ale nejenom, že byl celý díl jedno velké "COŽE???" a mám najednou obrovské množství otázek, ale zároveň se nám opět o něco přiblížily postavy a jejich pohled na celou situaci. Atmosféra opět perfektní, plná napětí a dovolím si na tenhle díl vlepit označení "zatím jednoznačně nejlepší". Mimochodem, vůbec netuším jak zvládnu týden čekat na pokračování :( 9.5/10 ()

Reklama

Reklama