foto

Jú Kobajaši

  • nar. 5.2.1982 (37 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
Gintama
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
Monster musume no iru ničidžó
2015 Hjakka Ryóran: Samurai After
Šówa genroku rakugo šindžú
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Gintama
Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
Magi: Sinbad no Bóken
Seitokai jakuindomo *
2013 Aura
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Gekidžóban Steins;Gate: Fuka rjóiki no déjà vu
Sket Dance
Suki tte iina jo.
Šingeki no kjodžin OAD
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Guilty Crown: Lost Christmas
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead: Hai, encore arigató gozaimasu
Resident Evil: Zatracení
Seitokai jakuindomo
2011 Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
Queen's Blade
Seitokai jakuindomo
2010 Air Gear: Kuro no hane to nemuri no mori - Break on the Sky
Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Tono to iššo
2009 Denpateki na kanodžo
Higuraši no naku koro ni: Rei
Kjó no go no ni
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Goku Sajonara zecubó sensei
Hells
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
School Rumble Sangakki
Tegami bači: Hikari to ao no gensó jawa
2006 Maria-sama ga miteru 3rd season
Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Guardian Hearts Power UP!
Itsudatte My Santa!
School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
Kidó senši Gundam SEED MSV ASTRAY
Top o Nerae 2! Diebuster

TV seriály

2019 Konojo no hate de koi o utau šódžo yu-no (TV seriál)
2018 Lalala Lala-čan: Lala to mainiči (TV seriál)
Rerided: Tokigoe no Derrida (TV seriál)
Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
Steins;Gate 0 (TV seriál)
Tokyo Ghoul: re (TV seriál)
2017 Black Clover (TV seriál)
Kekkai sensen & Beyond (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Učú ni mučú (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
Šókoku no Altair (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú: Sukeroku futatabi hen (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Patapata daisensó (TV seriál)
Magi: Sinbad no bóken (TV seriál)
Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Tiger Mask W (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
Wataši ga motete dó sunda (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Duel Masters Versus Revolution (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Itoshi no Mūco (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Lalala Lala-čan (TV seriál)
Monster musume no iru ničidžó (TV seriál)
Nisekoi: (TV seriál)
Okusama ga seitokaičó! (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Denkigai no honja-san (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Onéčan ga kita (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Z/X: Ignition (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Hjakka rjóran: Samurai Bride (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo the TV (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
One Off (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Double-J (TV seriál)
Fractale (TV seriál)
High Score (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Jú gi ó! Zexal (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Level E (TV seriál)
Majo Čiki! (TV seriál)
Maria Holic Alive (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Steins;Gate (TV seriál)
Tono to iššo: Ippunkan gekidžó (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
B gata H kei (TV seriál)
Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Hjakka rjóran: Samurai Girls (TV seriál)
Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Tono to issho: Ippunkan gekijō (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Basquash! (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Higepijo (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Nacu no araši! Akinaičú (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Candy Boy (TV seriál)
Crystal Blaze (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Kjó no go no ni (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Ajakaši (TV seriál)
Baccano! (TV seriál)
Bakugan (TV seriál)
Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
Higurashi no naku koro ni Kai (TV seriál)
Prism Ark (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Saint October (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
Tóka gettan (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Gun dó Musaši (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Happy Seven: The TV Manga (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Dan Dó!! (TV seriál)
Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace