Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na jednu japonskou střední školu přijde v neobvyklý měsíc nový výměnný student Akutsu Masatora. Po bláznivém uvedení do přidělené třídy je posazen vedle překrásné dívky se zlatými vlasy a přirozeným charismatem Lily Amane. Po škole se oba znovu setkají a zahloubaná do rozhovoru se Lily náhle ocitne uprostřed silnice přímo před přijíždějící dodávkou. Než do ní stihne narazit, objeví se před ní Akutsu a dodávku zastaví nadlidskou silou. Akutsu je ve skutečnosti démon, vyslaný z pekla na životně důležitou misi – najít někoho s dostatečným kouzlem a autoritou, kvůli níž by se peklo mohlo sjednotit. Protože na pekelnou bránu již buší síly nebes, ohrožující jeho existenci. Akutsu se po určitém zvažování rozhodne vybrat pro tento úkol právě Lily. Ale Lily má svoje vlastní tajemství a k osudovému střetu nebe a pekla dojde možná dřív, než kdokoliv mohl čekat. (TheDarKnig)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

I když pro mě tenhle Anděl tančící s Ďáblem vlastně i fungoval, romantika a vzájemná chemie mezi postavami byla dobrá, vtípky mě někdy dokázali rozesmát, stejně ten celkový dojem není dostatečně silný na to, abych mohl prohlásit, že jsem si seriál vysloveně užil. Ono to asi je i tím, že ten humor někdy balancoval na hraně pitomosti. Stejně tak hlavní hrdinka dokázala být sice někdy roztomilá, ale moje srdce si stejně nezískala. No a náš ďábel byl sice docela fajn, ale nebyl natolik výrazný, abych o něm chtěl víc přemýšlet. Stejně tak některé myšlenky a zápletky mi tu sice dokázali tvůrci prodat, ale poměrně velká část pro mě jen vyšuměla do prázdna (třeba ti boxeři). Tohle je prostě ten seriál, který byl sice docela fajn, měl své chvilky, ale zároveň mě nedokázal přesvědčit třeba jen o tom, že potřebuju vidět víc. 5,7/10 ()

ricmont 

všechny recenze uživatele

Tohle anime jsem si pustil spíše ze zvědavosti než, že bych na něj nějak cíleně mířil. A i když mě prvních pár epizod tak úplně nechytlo rozhodl jsem se mu přece dát šanci. A ve druhé polovině se již seriál značně polepšil. Jasně nejedná se o nic revolučního a tato středoškolská šablona byla zpracovává v minulosti o dost líp než tady. Ale i tak jsem si celý seriál na konec užil skrz jeho postavy. Ty začínají jako soupeři kteří se snaží dostat jeden druhého ale končí jako přátelé na kterým záleží. Celý tento proces je za mě uvěřitelný a přirození. Nebýt těch úvodních epizod tak bych dal možná i o bod víc. ()

Reklama

Reklama

Reklama