foto

Masako Nozawa

  • nar. 25.10.1936 (84 let)
    Nippori, Arakawa, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
2017 Eiga Jókai watch: Shadow side – Oni'ó no fukkacu
Tvůj hlas
2016 Kaze no jó ni
2015 Dragon Ball Z: Fukkacu no F
Gamba: Gamba to nakama-tači
2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
2012 Asura
Eiga Kaikecu Zorori: Da-da-da-daibóken!
2011 Dragon Ball: Episode of Bardock
Hal no fue
Lupin sansei: Či no kokuin – Eien no Mermaid (TV film)
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
2008 Dragon Ball: Ossu! Kaettekita Son Gokú to nakamatači!!
Kiku-čan to ókami (TV film)
One Piece: Episode of chopper + fuju ni saku, kiseki no sakura
2007 Ginga tecudó monogatari: Wasurerareta toki no wakusei
Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
2006 Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori: Nazo no otakara daisakusen
2005 Digimon X-Evolution
2003 Ano jama ni noboró jo
2002 Digimon Tamers: Bósó digimon tokkjú
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2001 Digimon Tamers: Bókenšatači no tatakai
2000 Eiga Odžarumaru: Jakusoku no nacu Odžaru to Semira
Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
1998 Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy
1997 Dragon Ball GT - Po stopách hrdiny (TV film)
1996 Dragon Ball: Saikjó e no miči
1995 Dragon Ball Z: Fukkacu no fusion!! Gokú to Vegeta
Dragon Ball Z: Rjúken bakuhacu!! Gokú ga jaraneba dare ga jaru
Iczer-Girl Iczelion
1994 Dragon Ball Z: Kiken na futari! Super senši wa nemurenai
Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da
1993 Dragon Ball Z Gaiden: Saijadžin zecumecu keikaku
Dragon Ball Z: Ginga girigiri!! Buččigiri no sugoi jacu
Dragon Ball Z: Moecukiro!! Nessen, ressen, čógekisen
The Hakkenden: Šin šó
ドラゴンボールZ・絶望への反抗!!残された超戦士・悟飯とトランクス (TV film)
1992 Dragon Ball Z: Acumare! Gokú World
Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači
Dragon Ball Z: Kjokugen battle!! Sandai Čósaijadžin
Gendži
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
1991 Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú
Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó
Ganba to Kawauso no bóken
Huckleberry no bóken
Uširo no šómen dáre
1990 Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu
Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen (TV film)
1988 Ultra B: Black Hole kara no dokusaiša BB!!
What`s Michael? 2
1987 Dragon Ball: Madžindžó no Nemuri-hime
Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
1986 Cool Cool Bye
Dragon Ball: Shenlong no densecu
1985 Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
1984 Bókenšatači: Ganba to nanbiki no nakama
Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori
1983 Midori no Neko
Nindža Hattori-kun: Ninnin furusato daisakusen no maki
1982 Kaibucu-kun: Demon no ken
Šin dokondžó gaeru: Dokondžó jumemakura
1981 Kaibucu-kun: Kaibucu Land e no šótai
Sbohem Galaktickému expresu 999
1980 Boččan (TV film)
Ginga tecudó 999: Eien no tabibito Emeraldas (TV film)
Ginga tecudó 999: Glass no Clair (TV film)
Ginga tecudó 999: Kimi wa haha no jó ni aiseruka!! (TV film)
Nodoka mori no dóbucu daisakusen (TV film)
1979 Galaktický expres 999
Ginga tecudó 999
Ginga tetsudó 999: Kimi wa senši no jó ni ikirareruka!! (TV film)
Hoši no Orpheus
Nezha nao hai
Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
1972 Maken Liner 0011 henšin sejo!
1971 30 000 mil pod mořem
1970 Tiger Mask
Tiger Mask: Fukumen League sen
1969 Kocour v botách
Sora tobu júreisen
1968 Gegege no Kitaró
1965 狼少年ケン おく病なライオン

TV seriály

2020 Asatir: Mirai no mukašibanaši (TV seriál)
Asuma no mukašibanaši (E13)
Otósan no isan (E12)
Ičido mo hidoi me ni awanakatta otoko (E11)
další epizody (13)
Digimon Adventure: (TV seriál)
2018 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Super Dragon Ball Heroes (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Kiseki no ketchaku! Saraba Goku! Mataauhimade!! (E131)
Kūzenzetsugo no Chō Kessen! Kyūkyoku no Sabaibaru Batoru!! (E130)
Genkai Chōzetsu Toppa! Migatte no Gokui Kiwamaru!! (E129)
další epizody (10)
Overlord (TV seriál)
Zecubó no makuake (S02E01)
2017 Dragon Ball Super (TV seriál)
Misetsukero! Kuririn no sokojikara!! (E99)
Ā mujou! Zetsubō suru Uchū!! (E98)
Ikinokore! Tsui ni kaimaku Chikara no Taikai!! (E97)
další epizody (49)
2016 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Hangeki naruka!? Mienai koroshi no waza!! (E72)
Gokū shisu! Zettai shikkō no ansatsu ninrai! (E71)
Shanpa kara no chōsen-jō! Kondo wa yakyū de shōbuda!! (E70)
další epizody (47)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Zenkai Batoru! Fukushū no Gōruden Furīza (E25)
Gekitotsu! Furīza VS Son Gokū; Kore ga ora no shugyō no seikada! (E24)
Chikyū ga! Gohan ga! Zettaizetsumei! Hayaku kite kure Son Gokū!! (E23)
další epizody (25)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Motto Tsuyoku! Gokū no Yume wa Owaranai!! (E159)
Soshite Jūnengo… Hisashiburi no Tenka'ichi Budōkai! (E158)
Yappari Saikyō Son Gokū!! Majin Bū Shōmetsu (E157)
další epizody (23)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Ping Pong The Animation (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Hakyoku e Masshigura! Taimu Rimitto wa Ichi Jikan!! (E136)
Bū ga Bū o Tabechatta, Aratana Majin Shūrai!! (E135)
Ikari ga Umidashita mono, Mō Hitori no Majin! (E134)
další epizody (36)
2011 Ničidžó (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Are kara Shichi-nen! Kyō kara Gohan wa Kōkōsei (E99)
Mirai ni Heiwa o! Gokū no Tamashii yo Eien ni (E98)
Egao no Wakare! Atarashī Hibi e... (E97)
další epizody (13)
2010 Marie & Gali Ver.2.0 (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Satan Gundan Ōabare! Seru Gēmu no Makuaki (E87)
Atarashī Kamisama! Doragon Bōru Tsui ni Fukkatsu (E86)
Yaburareta Kyūsoku! Bōeigun, Seru ni Sōkōgeki (E85)
další epizody (49)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Kiba o Muku Furīza! Chōzetsu Pawā ga Gohan o Osō (E38)
Akumu no Chō Henshin! Sentōryoku Hyaku-man no Furīza (E37)
Gekikō Furīza ga Semaru! Porunga yo... Negai o Kanae Tamae! (E36)
další epizody (38)
2008 Hakaba Kitaró (TV seriál)
2007 Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Madžime ni fumadžime kaikecu Zorori (TV seriál)
2004 Marshmallow Times (TV seriál)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
2000 Love Hina (TV seriál)
Narusegawa Naru, jureru onnagokoro to Keitaró konagona (E23)
Rotenburo cuki no džoširjó: Onsen na (E01)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
1997 Dragon Ball GT (TV seriál)
Saraba Gokū... Mata Au Hi Made (E64)
Kiseki no Gyakuten Shōri!! Uchū o Sukutta Gokū (E63)
Gokū o Sukue!! Saigo no Mikata Tōjō (E62)
další epizody (33)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Atto odoroku!? Suguroku kūkan dai hōkai (E31)
Gokū Shōmetsu!? Ora wa Shinjimatta (E30)
Chō Yabai!? Sūpā Saiyajin Surī yabureru!! (E29)
další epizody (31)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Motto Tsuyoku!! Gokū no Yume wa Chō Dekkee (E291)
Oira wa Ūbu! Ima Jussai de Moto Majin!? (E290)
Gokū Ojiichan! Watashi ga Pan yo!! (E289)
další epizody (4)
1995 Dragon Ball Z (TV seriál)
Modotta Heiwa!! Seigi no Mikata Majin Bū!? (E287)
Yappari Saikyō Son Gokū!! Majin Bū Shōmetsu (E286)
Chōkangeki!! Dekita ze Minna no Genkidama (E285)
další epizody (36)
1994 Dragon Ball Z (TV seriál)
Gattai Chōjin Tanjō!! Sono Na wa Gotenkusu (E251)
Uso daro!? Zetto Sōdo ga Orechatta (E250)
Gohan wa Doko da!? Kaiōshinkai no Mōtokkun (E249)
další epizody (40)
1993 Dragon Ball Z (TV seriál)
Boku no Deban da! Goten, Kinchō no Daiissen (E211)
Hanpa ja nai ze!! Chibi Torankusu (E210)
Ayaushi Saiyaman! Gekisha ni Goyōjin!? (E209)
další epizody (42)
1992 Dragon Ball Z (TV seriál)
Gokū no Yoyū!? Yasunde Matō Seru Gēmu (E169)
Gokū to Gohan... Hīrō Oyako Kyūkyoku Reberu Appu (E168)
Shichōritsu Hyaku Pāsento!! Shi o Yobu Seru Gēmu Dokusen Namahōsō (E167)
další epizody (48)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Shen Long yo Uchū o Hashire!! Semaru Namekkusei Shōmetsu no Toki (E99)
Katsu no wa Ore Da... Ikinokori o Kaketa Saishū Kōgeki (E98)
Namekkusei Shōmetsu ka!? Daichi o Tsuranuku Ma no Senkō (E97)
další epizody (49)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Ide yo Sūpā Shenron!! Boku no Negai o Kanaetamae (E72)
Bikkuri!! Gokū ga Ginyū de Ginyū ga Gokū (E71)
Tatakai no Yukue!? Saichōrō ni Semaru Furīza no Ma no Te (E70)
další epizody (49)
1989 Aoi Blink (TV seriál)
Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Yamucha Shisu! Osoru Beshi Saibaiman (E23)
んなバカな!土から生まれたサイバイマン (E22)
Ide yo Shenron! Saiyajin Tsui ni Chikyū Tōchaku (E21)
další epizody (23)
Končú monogatari minašigo Hutch (Heisei han) (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Moeru Furaipan jama! Iššun no keššikó (E153)
Isoge Gokú! Gogjózan no nazo (E152)
Čiči no hanajome šugjó no okage desu (E151)
další epizody (14)
1988 Biriken (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Tenšinhan no kunó!! (E99)
Higi: Haikjúken vs. sentó power (E98)
Keššó!! Hatašite budó tenkaiči wa!? (E97)
další epizody (45)
1987 Kamen no nindža Akakage (TV seriál)
Ultra B (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Gegege!! Šincurusenrjú taijóken (E94)
Džicurjoku hakučú!! Tenšinhan vs. Jackie (E93)
Omatase! Son Gokú sandžó!! (E92)
další epizody (50)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Gokú to nakama to kiken ga ippai (E44)
Niši no mijako no Buruma n či (E43)
Kiki ippacu!! Ganbare Haččan (E42)
další epizody (44)
Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
1985 Hey! Bumboo (TV seriál)
1984 Fušigi na koala Blinky (TV seriál)
1983 Alenka v říši divů (TV seriál)
Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)
Igano Kabamaru (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
Šin Micubači Mája no bóken (TV seriál)
1981 Hjakudžú ó Golion (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
Šin Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Seišun no genei: Saraba 999 (Kóhen) (E113)
Seišun no genei: Saraba 999 (Zenpen) (E112)
Wakusei kómori (E111)
další epizody (12)
1980 Curikiči Sanpei (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Jodžigen no elevator (E99)
Uču ni nokotta issacu no hon (E98)
Flying Kuro (Kóhen) (E97)
další epizody (42)
1979 Doraemon (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Namakemono no kagami (E59)
Ašioto mura no ašioto (E58)
Reikecu teikoku (Kóhen) (E57)
další epizody (43)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Hotaru no mači (E16)
Mizu no kuni no Beethoven (E15)
Nidžú wakusei Lala (E14)
další epizody (16)
1977 Araiguma rascal (TV seriál)
Arrow Emblem: Grand Prix no taka (TV seriál)
1976 Huckleberry no bóken (TV seriál)
Pinocchio jori Piccolino no bóken (TV seriál)
1975 Ganba no bóken (TV seriál)
Ganso tensai Bakabon (TV seriál)
1974 Madžokko Meg-čan (TV seriál)
1973 Cutey Honey (TV seriál)
Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Dororon Enma-kun (TV seriál)
Microid S (TV seriál)
Miracle šódžo Limit-čan (TV seriál)
1972 Calimero (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
1971 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1970 Idžiwaru bá-san (TV seriál)
Ijiwaru Baasan (TV seriál)
Inakappe taišó (TV seriál)
Končú monogatari minašigo Hutch (TV seriál)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Mórecu Ataró (TV seriál)
Otoko ippiki gaki daišó (TV seriál)
1968 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1967 Bóken Gabotendžima (TV seriál)
1966 Mahócukai Sally (TV seriál)
1965 Obake no Q-Taró (TV seriál)
Učú Patrol Hopper (TV seriál)
1963 Tecuwan Atom (TV seriál)
1958 事件記者 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky