Reklama

Reklama

Zmrzlá planeta - Série 2 (2022) (série)


Mrazivé světy (S02E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

V první epizodě našeho cyklu budeme putovat od pólu k pólu, abychom se seznámili s tamní vzácnou faunou a florou a mohli tak obdivovat jejich krásu v době, kdy je, doufejme, ještě čas na jejich záchranu. (Česká televize)

Recenze (5)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Dokumenty od BBC o planetě a zvířátkách nikdy neomrzí. Nejvíc se mi líbila geniální útočná taktika kosatek při lovu tuleňů. Zaujaly mě i nechutné pářící praktiky čepcola a líbil se mi nemilosrdný lov malých a důvěřivých pižmoňátek. Příjemné sledování přírody, která nikdy nepřestane fascinovat. Samozřejmě nechyběl apel na zpomalení zahřívání planety, hezké záběry přírody a krásná hudba. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozerať dokumenty o prírode človeka baví vo chvíli, keď si potrebuje mozog oddýchnuť a momentálne nemá chuť na psychologický film. Krásne zábery z miest, kde sa možno nikdy nedostanete a vďaka trpezlivým filmárom z takej blízkosti, až si kladiete (opäť) otázku, ako to urobili, že sa zvieratá správajú prirodzene. Chúďatá, ľadové medvede, topí sa im „svet“. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tučniaky, tulene, kosatky, ktorých príbehy sme už toľkokrát videli, sú tu znovu a zase trochu ináč. Okrem nich aj zimní suchozemci ako medvede a tigre. Relax v ľadovej prírode. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama