Reklama

Reklama

Pozůstalá

(seriál)
  • Jižní Korea Seon-san (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, 2024, 4 h 44 min (Minutáž: 39–56 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Po smrti strýčka, kterého nikdy neviděla, zdědí hřbitov. V jejím okolí pak ale začne řádit vrah a na povrch vyplují temná tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

hanibal73 

všechny recenze uživatele

3*1/2 Škoda, že se Korejci nejmenují normálně. Všichni jsou Kimové akorát s jinou koncovkou. Většinu filmu jsem nevěděl o kom se mluví. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejci nám dali mini sérii, která mohla mít sympatičtější herečku, která se celou dobu tváří jak py... Dějově je to zajímavé, hřbitov o který tam vlastně celou dobu jde jsme neviděli ani jednou. O dost lepší je příběh s dvěma policisty, kteří se mi pořád pletli. Pletli se mi jména osob, když vysvětlovali dění okolo rodin zavražděných. O afektovaném herectví se už ani nemá cenu zmiňovat, ale tady to bylo dost uřvané a moderátorka zpráv ze Severní Korei asi školila herce 🙃 Rozuzlení příběhu jsem nečekal a finále bylo více akční.... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý příběh. A to ve všech ohledech. Možná proto mám trochu problém ohledně sepsání komentáře. Jako u všech podobných žánrovek. Protože tady se hned na začátku stane pár věcí, který mě odvedli od těch podstatných. A důvod byl prostý. Prostě jsem pořád doufala, že tam bude "víc". A nakonec to bylo právě takhle lepší o mnohem víc. A možná právě kvůli tomu ve výsledku celá Pozůstalá funguje mnohem líp. Že je to vlastně pod povrchem rodinné drama. A tam to funguje vlastně nejlépe. Všechny postavy jsou vážně dobře napsané a celou dobu se na seriál strašně dobře kouká. Atmosféra je naprosto skvělá. A byť by mě nikdy nenapadlo, že to řeknu, šest dílů a jejich zkrácená stopáž, dohromady to má čistého času vlastně jenom čtyři a půl hodiny, takže děj furt jede a jede a sotva se stihne nadechnout. V posledním díle jsem s postavama sotva dýchala i já sama. Fakt to bylo napínavý. 90% ***** Přičemž Sang-ho Yeon mě začíná fakt dost vostře bavit. Takže super...už se jenom párkrát vyspinkám a bude mít venku další seriál ♡ a jelikož jsem žádnou z předchozích verzí Parazita neviděla, tak jsem vážně hodně zvědavá. Namětově to vypadá hodně dobře. Ale nejdřív Peklo  :) ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se scénáristicky moc nepovedlo. Zaplať pánbůh za 6 dílů. Hlouposti typu jako nesmyslný dotaz jednoho policajta na druhého, zda v totálně spáleném autě se spálenou mrtvolou nenašli nějaké stopy a nevěřícný pohled poté, když jako fakt nenašly, je jedna z mnoha. Hlavní hrdinka se chová jako totální nána, no vlastně nejen ona. Jediná sympatická postava byl ten chytřejší policajt. Ale ten potenciál tam jinak byl. Škoda ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama