Reklama

Reklama

Hotel Hazbin

(seriál)
  • USA Hazbin Hotel
Trailer 1

Epizody(9)

Obsahy(1)

Pekelné princezně Charlie Morningstarové se nedaří přesvědčit démony ani anděly, že každá duše může dojít spasení. Zazpívejte a zaklejte si spolu s touto animovanou hudební komedií o druhých šancích. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Před sledováním jsem se trochu obával, poněvadž Helluva boss bylo tak dobré, že jsem byl skeptický, jestli jedno studio může za sebou vypustit dva klenoty a bál jsem se aby tento jejich druhý seriál nedopadl jako tojtojka druhý den na fesťáku. Však po chvilce sledování bylo jasné že je to od stejného týmu lidí, co se nebojí do toho opřít a vytvořit další unikatní zažitek, který jinde asi nenajdete než v tomto prapodivném univerzu, který vytvořili. Ano, dokážu říct že je to o trošku horší než helluva boss, co se týče zápletky a postav, ale vše ostatní je na stejném levelu a výš díky větším zdrojům co tato show měla, tak že jde o klasický obchod s Ďáblem, kterého mimochodem tato show vykreslila, jako lepšího otce než jsem měl já. Což je nesmírně vtipné, protože to nejspíš napadne mnoho diváků, za to potlesk. Abych to ukončil je to počin co si zaslouží pozornost, už jenom díky nesmírné kreativitě a talentu co do této show bylo vloženo a těším se co dál s tímto univerzem mají v plánu do budoucna. ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj zbožňovaný webtoon se konečně dočkal pokračování, dojmy: "Místy naprostá spokojenost, ale sem tam vyloženě bolest." Určité prvky mě opakovaně vytrhávaly ze zážitku, nicméně si dovedu představit, že jiní by se naopak náramně bavili… zkrátka se připravte na trapasy. Vulgarismů dostanete naloženo vrchovatou porci, občas narazíte na prasečinky a jako třešnička na dortu Disneyovská líbačka na závěr – akorát v progresivní sestavě pohlaví. Mám výhrady, nicméně ty vychází z faktu, že nespadám do cílového publika... jsem moc starý a mužského pohlaví. Chlapi tady plní roli podpůrných vedlejších postav a nejednou slouží jako kontrast ke kompetenci dam (E4, E6). Šel bych dokonce tak daleko, že bych Hazbin Hotel označil za "female power fantasy". Jediný reálný problém představuje tempo – všechno se děje strašně rychle, člověk se musí pořád soustředit a scény s hlubším poselstvím kvůli tomu tolik nevyniknou. Menší rada nakonec – klidně začněte druhou epizodou. Pilotní díl funguje jako expozice, kterou E2 do jisté míry supluje a nebudete si muset zvykat na rozdílné provedení. Podtrženo sečteno: "Hazbin Hotel mě ze židle nevytrhl. Doporučil bych jej náctiletému dámskému publiku, co se nebojí sprostých slov, a LGBT komunitě."  8/10 ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Je pro mne SUPER vidět projekt, který ze začátku vznikal jen jako zábava pro lidi na Youtube a teď je z toho kvalifikovaný seriál na Amazonu, který se nemusí vůbec stydět. Osobně nejsem moc fanoušek muzikálů a zpívání, ale tady mi to dost sedlo, líbí se mi, že písničky tu mají smysl a odráží přesně to co od dané scény čekáte + to má extra drive. Dabing je tu vážně peckovní a takový Alastor to jen potvrzuje. Celkově mi to pojetí PEKLA a NEBE přijde originální a zajímá mě jak se to bude vyvíjet, protože tohle je a bude HIT. 7,5/10 ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Vivienne Medrano udělala lepší seriál než Helluva Boss který postrádá kvalitu ale Hazbin Hotel má taky jisté mouchy které by se měli taky vyřešit, neuvěřitelně rychlí tempo, spoutku vedlejších postav které se objeví a pak odejdou, samozřejmě něco udělají aby se děj posunul dál ale snad budou mít v druhé sérii větší význam a to jsem ani nezmínil že se seriál snaží zaměřit na spoustu věcí které se chtějí vyřešit zároveň v jedné epizodě, někdy to funguje skvěle někdy by to potřebovalo více epizod na vývoj příběhu ale celkově je to hodně dobrý, musím uznat že seriál se nebojí zajít příliš daleko ať už je to humor, písničky nebo postavy, dostal jsem silnou dávku vtipných scén a někdy dost srdcervoucích momentů, co se týče animace tak ta je perfektní, Postavy 8/10 Příběh 8/10 Animace 10/10 Písničky 9/10 ⭐⭐⭐⭐ 8/10 ()

Zazzy 

všechny recenze uživatele

Tohle je trošku bomba. Pustil jsem si to úplně namátkou, když jsem hledal na co koukat a brouzdal primem. Nelituji! Vždycky jsem měl rád muzikální animáky. Dva songy na díl a nikdo se s ničím nesere. Žádná korektnost, žádné servítky a slovník jako kolektiv ve fabrice. Díly jsou krátké, takže to docela odsýpá a člověk se nenudí, ačkoliv by mi větší dávka vůbec nevadila. Vůbec nevím, na čem si autorka ujíždí, ale měli by na tom začít ujíždět i ostatní autoři filmové tvorby. Já jsem z toho hotový a některé písničky už mám i na spotify v playlistu.  Ps: Trochu to vypadá jako výsměch zmanipulovaným pánbíčkářům... Což je vlastně plus. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (2)

  • Při znělce „Vítejte v nebi“ můžeme vidět Molly, sestru Angel Dusta. (N3ci)

Reklama

Reklama