foto

Christian Borle

  • nar. 1.10.1973 (46 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hacker
2014 Lifesaver (TV film)
Lucky Duck (TV film)
Petr Pan – muzikál (TV film)
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2010 Exmanželka za odměnu
2007 Legally Blonde: The Musical (divadelní záznam)
2001 The Accident

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 429 (S02E04)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Summer (E03)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Diskriminace (S07E05)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Tam dole (S02E10)
Můj příběh (S02E09)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dear God (S06E03)
A Weird Year (S05E22)
2013 Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Nominations (S02E16)
The Transfer (S02E15)
další epizody (17)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Week (S05E07)
A Precious Commodity (S05E03)
2012 Smash (TV seriál)
Bombshell (S01E15)
Previews (S01E14)
Tech (S01E13)
další epizody (15)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Swept Away - A Very Special Episode (S11E15)
1997 Ghost Stories (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

Host

TV pořady

2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky