foto

Amir Talai

  • nar. 24.6.1977 (40 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
2017 Killing Gunther
The Circle
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
This Is Now
2015 Down Dog (TV film)
2014 10 Cent Pistol
2012 Fractalus
Jak porodit a nezbláznit se
Missed Connections
2011 Being Bin Laden (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
2010 Street Poet
2008 Zahulíme, uvidíme 2
Zprávy TV Onion
2007 Fighting Words
2006 Štěstí na dosah
2004 Adventures in Homeschooling
Florist, The
Jihad
Národní bezpečnost (TV film)
November
2003 Pravá blondýnka 2

TV seriály

2018 LA to Vegas (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Bosch (TV seriál)
The Thing About Secrets (S02E02)
American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
Griffinovi (TV seriál)
Road to India (S14E20)
2015 20 Seconds to Live (TV seriál)
2013 Coogan Auto (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Turbo FAST (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední píseň (S05E07)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Paul Reiser Show, The (TV seriál)
2010 Svetlana (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween (S02E06)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
Seznam ex (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
The Winner (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The West Coast Delay (E04)
The Cold Open (E02)
2005 Americký táta (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rozjezd (S03E07)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blame Booze and Melville (S05E21)
How Many Kropogs to Cape Cod? (S05E20)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bowtie (S05E02)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S01E23)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace