foto

Jeremy Jordan

  • nar. 20.11.1984 (35 let)
    Corpus Christi, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Americké dítě
2017 Disney's Newsies the Broadway Musical
2015 Outliving Emily
2014 Posledních pět let
2012 Nahlas a naplno

TV seriály

2020 Supergirl (TV seriál)
It's a Super Life (S05E13)
Back from the Future: Part Two (S05E12)
Back from the Future: Part One (S05E11)
2018 Supergirl (TV seriál)
Battles Lost and Won (S03E23)
Make It Reign (S03E22)
Not Kansas (S03E21)
další epizody (14)
2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (22)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Duet (S03E17)
2016 Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (18)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pro slávu a pro peníze (S16E11)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Nominations (S02E16)
The Transfer (S02E15)
další epizody (17)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Streetwise (S09E11)

Dokumentární

2013 Šest písní Stephena Sondheima (TV film)

Host

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)