foto

Jeremy Jordan

  • nar. 20.11.1984 (33 let)
    Corpus Christi, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Disney's Newsies the Broadway Musical
2015 Outliving Emily
2014 Posledních pět let
2012 Nahlas a naplno

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Battles Lost and Won (S03E23)
Make It Reign (S03E22)
Not Kansas (S03E21)
další epizody (14)
2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (22)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Duet (S03E17)
2016 Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (18)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pro slávu a pro peníze (S16E11)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Streetwise (S09E11)

Dokumentární

2013 Six by Sondheim (TV film)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace