Reklama

Reklama

Jack Whitehall: Usaď se

(pořad)
  • Velká Británie Jack Whitehall: Settle Down
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2024, 65 min

Režie:

Chris Howe

Účinkují:

Jack Whitehall

Obsahy(1)

Nabitá londýnská O2 Arena si užívá vystoupení Jacka Whitehalla, který si utahuje ze psů, pití alkoholu, večeří pro jednoho i z toho, jak se usadil a stal tátou od rodiny. (Netflix)

Recenze (6)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ne tak ikonické a úderné jako můj oblíbený Gervais nebo Hart, ale místy jsem se zasmál. Nicméně asi si dovedu představit čas strávený u lepšího standupu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

moje první setkání se stand-upem Jacka Whitehalla a i když ne všechny fóry zafungují na 100%, tak mi v mnoha ohledech připomněl mého oblíbence Lee Evanse (upřímně by mě nepřekvapilo kdyby Jack hledal inspiraci právě u něj) a díky jeho dost expresivnímu pojetí sem se bavil mnohem lépe než sem původně čekal. Asi budu muset dohnat nějaké jeho starší kousky...70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Whitehall a jeho stand-upy mě docela baví a ani tenhle není výjimkou. Některé vtípky si nezafungovali úplně, ale dost se jich podařila. Pokud vás jeho humor baví, tak se budete bavit i tady. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Jack Whitehall a moje prvé stretnutie s jeho stand-upom. Pravdupovediac, po prvých dvadsiatich minútach som ho chcela vypnúť. Ale keďže mám v tomto tvrdohlavú povahu a občas dopozerám aj veci, ktoré ma iritujú, premohla som sa. Vulgarizmy možno k stand-upu patria, asi podčiarkujú emócie, ktoré chcú vyvolať? Tu ich bolo na mňa priveľa. Niektoré skeče ma míňali, lebo som nerozumela súvislostiam. Napr. dôvod až nemiestneho humoru z vlastného otca? Kto to vlastne je, ten Michael Whitehall? Našla som si o ňom informácie, ale aj tak sa mi podrývanie do vlastného súkromia  nepáčilo. ()

Artogon 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší Whitehallov špeciál, u ktorého je super, že politická korektnosť mu veľa nevraví. Ale predsa len musím ubrať jednu hviezdičku za niekedy až prehnané vystupovanie. Nie som si istý, či by bez neho vtipy fungovali lepšie, alebo nie, ale pre mňa to proste nie je, keď mi chlap vrieska z reproduktorov cez celý byt hlasom zámerne tak vysokým, že mi to rozbíja poháre. Ale samotný obsah ma bavil veľmi. ()

Reklama

Reklama