Reklama

Reklama

Rammstein: Live aus Berlin

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert německé industriálně metalové skupiny Rammstein z roku 1999 je extrémní show plná ohňů a pyrotechnických efektů. Koncerty skupiny Rammstein jsou často považovány za nejlepší na světě.

Videa:
1. “Spiel mit mir” (”Play with me”) – 6:20
2. “Herzeleid” (”Heartache”) – 3:58
3. “Bestrafe mich” (”Punish me”) – 3:51
4. “Weißes Fleisch” (”White flesh”) – 4:34
5. “Sehnsucht” (”Longing”) – 4:25
6. “Asche zu Asche” (”Ashes to ashes”) – 3:26
7. “Wilder Wein” (”Wild wine”) – 5:38
8. “Klavier” (”Piano”) – 4:49
9. “Heirate mich” (”Marry me”) – 7:48
10. “Du riechst so gut” (”You smell so good”) – 5:24
11. “Du hast” (”You have”) – 4:34
12. “Bück dich” (”Bend down” or “Bend over”, literally “Bend thyself”) – 5:48 [1]
13. “Engel” (”Angel”) – 6:33
14. “Rammstein” – 5:43
15. “Tier” (”Animal”) – 3:42
16. “Laichzeit” (”Spawning-time”) – 5:15
17. “Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?” (”Do you want to see the bed in flames?”) – 6:23
18. “Seemann” (”Seaman”) – 8:26 (Grizzly13)

(více)

Recenze (77)

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

Live aus Berlin je spolu s koncertem z Madison Square Garden (Big Apple) jedním z absolutně nejpovedenějších. Sám jsem byl na jejich koncertě ve Wroclawii na Capitals of Rock, kde byli spolu s Limp Bizkit a dalšími a jejich živé vystoupení je naprosto hypnotizující zážitek, který dokáže pohltit masu lidí. A takové Du Hast je dechberoucí, když to zpívá x desítek tisíc lidí. Co se týká vizuálního vystoupení, tak stále něco hoří, bouchá, k písním se to hodí, má to neuvěřitelný efekt, ať se jedná o jakékoliv jejich vystoupení. Úžasný zážitek. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto kultovní koncert pro fandy Rammstein. Už úvodní nástup při hitu Spiel mit mir je doslova legendární, navíc tehdy měli Rammsteini co píseň, to hit, a tak celý koncert byla jedna velká pecka. To už dnes bohužel neplatí, a i proto se takhle kvalitní koncert už konat nemůže, protože vždycky tam dají nějakou tu slabší písničku. Jinak já mám nejradši Sehnsucht a zvláštní kouzlo má na živým vystoupení píseň Rammstein. 100% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ohně? Máme! Zvuk startujícího vrtulníku? Máme! Pekelně vymyšlenou show? Taky máme a přesto to není za pět hvězd. Důvodem je to, že některé skladby mě zkrátka nevcucly do mixéru a nerozmixovaly mě na kaši. Jiným se to zase podařilo, ale kde je nadupaná America, žesťově teroristická Te quiero Puta! nebo pionýrská Moskau? Že v té době ještě nevznikly? A to je snad moje chyba? ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Spojte nářezovou hudbu ostré metal-rockové kapely s její vášní pro pyrotechniku a dostanete Live aus Berlin. Show naprosto geniální a neopakovatelná - z bot sršící jiskry, plavání mezi diváky a šílený Lindemann, který je schopný se na pódiu zabít mikrofonem. Do toho libozvučná hudba Rammsteinům, kterým ovšem nerozumím ani slovo... ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Zénzucht frštekt, zych vý ajnynzekt... jak kdysi padlo v pradávné recenzi...některé kapely řvou, některé ničí, některé hladí, některé zvracejí...Rammstein hoří. Moje první setkání s DVD, kde jsem si mohl volit z různých kamer a podívat se všem těm opičákům na zoubek vážně ze všech stran. Sice nejsou určitě tou nejlepší kapelou na světe, ale představení uměli vyTillovat k dokonalosti. ()

Zajímavosti (4)

  • Till Lindemann musel absolvovat pyrotechnický kurz, aby mohl i on sám odpalovat ohňostroj a zacházet na pódiu s plamenometem. (phoenixer)
  • Záznam je sestříhán ze dvou koncertů v Berlíně, které se odehráli 22. a 23. srpna 1998. (Bicman)
  • Cenzurovaná verze koncertu neobsahuje píseň „Bück dich“, protože klip k této skladbě na koncertu byl nevhodný pro děti a mladistvé. Jeho obsahem je scéna, ve které Till přivedl Flakea na vodítku a předváděl na něm kopulační pohyby. Na turné v USA toto vystoupení vedlo dokonce k zatčení Lindemanna a Lorenze, který byl posléze propuštěn na kauci. (Lucasion)

Reklama

Reklama