Reklama

Reklama

Meikingu obu Za ginipiggu

  • USA Making of Guinea Pig
všechny plakáty

Recenze (7)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pohled na natáčení částečně druhého a převážně třetího dílu japonské gore série. Místy až překvapivá ukázka, co všechno se muselo udělat a s čím vším se piplat, aby vznikly dva sotva půlhodinové filmy plné krve, hnusu a brutalit. Aneb Japonci jsou prostě hračičkové. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V zákulisí tejto série prebiehal štandardný postup skúška - na ostro. Bolo zaujímavé sledovať, ako boli všetky tie ručičky a nožičky odrezané a pre mňa osobne prvé stretnutie s iným, ako Hollywoodskym Making Of. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Meikingu obu Za ginipiggu“ samo o sobě však není dokumentem, který přinese cokoli zásadního, ale pokud vás série zajímá, alespoň budete trochu vědět, jak byla tvořena. A vzhledem k tomu, že si „Guinea Pig“ nikdy nedělalo problém s příběhem, bylo by celkem snadné na tyhle kousky navázat. Pro inspiraci toho, jak vytvářet gore triky, je to rozhodně fajn nahlédnutí. A to je vše. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Vlastně jde o jakýsi film o filmu. Je docela zajímavé vidět, jak se to všechno, co potom vypadá tak šíleně, natáčelo. ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Nudný a nezáživný dokument o tom, jak se celá tato série natáčela. Oddychovka, u které si alespoň máte čas položit otázku, jestli to celé stálo za to. Nevím, asi ne... ()

Reklama

Reklama