Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei

(seriál)
  • Jižní Korea 기생수: 더 그레이 (více)
Trailer
Jižní Korea, 2024, 5 h (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Neznámí paraziti brutálně zaútočí na lidi a úplně je ovládnou. Kdo vyrazí do boje na záchranu celého lidstva? (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (7)

Gisaengsu: Deo Geurei (2024) 

Měla jsem strach, že nezvládnu být objektivní. Protože jsem se fakt těšila a protože Sang-ho Yeon. Ale ono to nakonec ve výsledku bylo úplně jedno, protože tady je opravdu všechno tak, jak má být. Správně vyvážený drama a akce, sympatický postavy a skvěle natočený. Pokud by byla druhá série, kde se to propojí, tak bych si nestěžovala ♡ :) objektivita je vážně jenom pro srabáky  ;) ()

Episode 1 (2024) (E01) 

Hodně příjemný vstup do další "Parasyte kapitoly". První díl totiž nabídne všechno, co by měl. Pokud nevíte vůbec nic, tak je to ze začátku správně napínavý a tajemný úplně stejně jako pro postavy. A vlastně i v opačném případě. Opravdu fajn atmosféra, které pomáhá zvolený způsob komunikace Su-in a jejího parazita. A protože lidi z Grey týmu chtějí pomoc od mistní policie, zároveň dorazí i pořádná nalejvárna informací. A musím uznat, že je to v takovém (všechno hezky najendou) množství, že kdybych všechny tyhle věci nevěděla už z dřív, tak by mi to asi lehce zavařilo hlavu. Ale chápu, jenom šest dílů... ()

Episode 2 (2024) (E02) 

Tak trochu drsnější schůze klubu parazitů :) ()

Episode 3 (2024) (E03) 

"Udělal jsem, co jsem mohl." Víš to jistě, kámo? ()

Episode 4 (2024) (E04) 

Tak víme...plány jsou od toho, aby nevyšly... ()

Episode 5 (2024) (E05) 

Co to jako bylo? Já většinu dílu koukala jako blázen! :) ()

Episode 6 (2024) (E06) 

Super finále, super všechno. A oukej, ten konec byl prostě milej. Tak snad bude druhá série a něco tímhle směrem udělají ♡ a nebylo to jenom cameo :) ()

Reklama

Reklama