Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei


Episode 5 (E05)

(epizoda)
Jižní Korea, 2024, 48 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Su-in se na útěku snaží varovat Čun-gjong. Šedý tým vyrazí na zátah a Su-in s Kang-uem si uvědomí, že ve hře je mnohem víc, než si mysleli. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akoby tvorcovia vystrieľali celý zásobník počas minulej epizódy a teraz sa už bude len voľnobehom dobiehať do cieľa. Máme tu motivácie ako v Čeľustiach a ďalších napodobeninách, kedy mesto nechce zrušiť verejnú akciu kvôli nejakej hrozbe a na záver twist, ktorý má zmysel, ale pôsobí tiež ako klišé. Snáď to bude vo finále aspoň dobre nakrútené. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajajaj. Že to není chytré a nápadité nevadí. Ale jen do doby, než se to o chytráctví pokouší. Motivace pastora je slaboučká. Resp. to už je logičtější chovaní jiných parazitů....Venoma a jeho druhů. A to je řeč o američovině. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to tak podle mého hodnocení možná nevypadá, pátá epizoda mi přinesla zklamání. Zatím jsem bral celou záležitost jako typický, béčkový, akční krváček, který si na nic většího nehraje, jenže teď mám náhle pocit, že se tvůrci snaží dodat své nenáročné podívané jakýsi přesah, do něhož se podle mého názoru raději neměli pouštět. Předchozí díl byl proti tomuto jednoznačně lepší. / Poučení: Důvěra se nerodí snadno. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama