Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei


Episode 2 (E02)

(epizoda)
Jižní Korea, 2024, 43 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátrání po sestře se Sol Kang-u dostane do kostela Sedžin, kde najde Su-in. Situace se ale rychle zkomplikuje a oba musí vzít nohy na ramena. (Netflix)

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou mezi námi, Invaze zlodějů těl, Venom nebo klidně i seriálové V.... . Koncept je jasný. Přidaná hodnota oproti výše jmenovaným je vyšší míra násilí, vzhled držkožroutů ve stylu Švankmajera...něco mezi monstrem z galaxie Arkana a Adéla ještě nevečeřela. Ale jo, proč ne. Není to bůhvíjak rafinované, ale aspoň je to akčně hororovité. Tvůrci s triky nešetří, takže dobrý. Chybí sympatické postavy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzerá to presne tak ako to asi aj vyzerať podľa predlohy má, avšak nakoľko je výsledok uspokojujúci je čisto subjektívna záležitosť. Akcie je tu síce habadej, ale a tá nemusí sadnúť ani každému fanúšikovi akčnejších invazívnych scifíčok. Stále mi tá občasná "Invasion of Body Snatchers" forma sedí viac, než odkazy na Vojnu svetov a následná zbesilá likvidácia členov mafie. Väčším problémom je pre mňa nevýrazný vizuál daný najmä zvolenou farebnosťou, čo je zase len čisto subjektívna záležitosť. Má to však spád a zatiaľ je to bez obávanej seriálovej vaty. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou epizodu jsem otrojkoval stejně jako předchozí díl, protože jsem ji vnímal prakticky stejně. Bylo to vcelku slušné akční drama až do chvíle, kdy se korejští tvůrci rozhodli, že by bylo lepší zapojit do děje větší množství rozklížených hlav. Většina hlavičkových soubojů mě totiž spíše nutila k smíchu, protože jsem si nemohl nevzpomenout na hru DJC Posel z Liptákova (respektive Posel světla). Tam se také leccos budovalo holýma hlavama:-D Ale jo, i u druhé epizody jsem se vcelku dobře bavil, ta béčkovitost tomu silně pomáhá. / Poučení: Při jednání s lidmi buď opatrný, nikdy nevíš, co se komu zrodí v hlavě. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama