Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei


Episode 6 (E06)

(epizoda)
Jižní Korea, 2024, 52 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Su-in se sejde se Sol Kjon-hui, která s ní chce spojit síly. Paraziti ale naplno vyrazí do boje o moc a zastavit je musí samotná Heidi. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sice nebylo tak kvalitní jako čtvrtá epizoda, potěšilo mě ale, že se tvůrci odklonili od nadbytečného myšlení a vydali se znovu cestou laciného krváku, která tomuto počinu jednoznačně svědčí. Ne, já jsem u šesté epizody nechtěl přemýšlet nad původem otevřených hlav ani nad jejich směřováním, chtěl jsem si jen užít dalšího akčního nářezu a neunavovat své zbylé mozkové buňky. A přesně to se mi splnilo. / Poučení: I člověk může být jen Potěmkinovou vesnicí. 4*- ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nějaké výhrady, měla tato epka konečně to, v čem jsou Koreánci fakt dobří. Emoce. Obsahově je to slabší...opět se záporáčstvo zkoncentruje do jedné postavy... je to vcelku častý motiv. Seranime jsem neviděl a neplánuji to, takže nadšení z nové postavy v závěru nesdílím. Na druhou řadu bych se ale podíval. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sa vydarilo aj napriek tomu, že tvorcovia neplánujú ohurovať divákov veľkolepými akčnými sekvenciami a bojuje sa v interiéroch skladu, alebo kde sme sa to ocitli. Funguje paralela s históriu ľudstva ako histórie násilia a záujmami mimozemšťanov. Taktiež medzi nimi panujú rozbroje a nejde o nič viac ani menej, ako predovšetkým o absolútnu moc. Príbeh sa síce uzavrel, ale tvorcovia naznačili, ako pokračovať ďalej. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama