Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osm soutěžících si všimne, že za různé aktivity získají čas navíc, a tak vymyslí plán. Tahle strategie jim ale dlouho nevydrží a brzy vypukne chaos. (Netflix)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó, tak to se povedlo! Strategie kvůli získání času chvíli funguje, ale následně přijdou pochybnosti: "Vážně to funguje tak, že chodíme jako blbci po schodech jenom proto, že nám to někdo řekl...je to vážně funkční způsob nebo to předtím byla náhoda? Navíc to nebyl nikdo z "nich", ale z "nás"   Občas to totiž vyjde, občas to ale vůbec nevyjde...". Hele, jenom říkám, že mi dneska přišla výplata...tak jsem měla stejné otázky jako postavy...ale naštěstí u mě není nutné stejné vyústění, jaké na konci dílu dojde jim... ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalenie princípu fungovania veškerých reality show, ale i filmov a zábavného priemyslu ako takého. Sledujeme, len dokým sa bavíme a tvorcovia musia byť vynaliezaví k tvorbe dopamínu u divákov, aj keby to malo zájsť za hranice veškerej morálky, to všetko pre neisté peniaze... a mám taký pocit, že sa ešte len rozbiehame. ()

Reklama

Reklama