Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Těžce zadlužený muž se neochotně přihlásí do záhadného pořadu, kde se seznámí s nesourodou partou sedmi lidí. A v rámci prvního úkolu musí odhalit pravidla hry. (Netflix)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme si rovní, někteří jsou si rovnější? Až tak dobrý úvod jsem opravdu nečekala! Protože tady je všechno. Teda až na tu matematiku  :D  to jsem se nechala vést scénářem  :D  zatím jenom nastíněna hierarchie a že je jedno, jestli jste v normálním světě nebo ... "tady". Nic se nemění a je čas přijít na to, jak ojebat systém. Takže ok, super. A protože sama sebe neskutečně a z celého srdce občas solidně nenávidím, tak jsem si na chvilku pustila dabing. Nejhorší tři vteřiny dnešního dne. To už vůbec nic nepřekoná  :D (za mě jediná teorie, která vysvětluje momentální tu jednu hvězdu v hodnocení. Jinak si to vážně nedokážu vysvětlit ... asi jsem dneska rejpavá, ale nešlo odolat...) ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošičku to nápadom pripomína inú kórejskú hitovku. Takže prvotné obavy mám o originalitu. Oproti tomu, ale zatiaľ sa zdá, že The 8 show bude trošku psychologicky sofistikovanejší sociálny experiment. Uvidíme ako tento potenciál podarí zúžitkovať. Ako správny pilot vzbuduje mnoho otázok vzhľadom k charakterom aj k samotnému deju. Hviezdy preto ešte pošetrím, ak sa dočkáme správneho rozuzlenia, vynahradím v celkovom hodnotení. Dojem kazí príšerný dabing, takže voľte radšej kórejštinu s titulkami. ()

Reklama

Reklama