Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norský seriál Nejlepší kapela vypráví příhody dětí, co touží vyhrát muzikanskou soutěž, jenže nejdřív musí vyzrát nad neústupnou a namyšlenou sbormistryní. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděno všech osm dílů, při kterých jsem pravidelně žehlila prádlo. Pokaždé, když se na scéně objevila ta nová dirigentka Elsbeth, tak jsem ji tou žehličkou chtěla strašně ublížit. Byla tak krásně šílená a škodolibá, že se to málem nedalo vydržet. Ty její výrazy obličeje jsou nezapomenutelné. Ještě štěstí, že v posledním díle odjela sama autobusem někam do pryč. Jinak by ji museli zřejmě zavřít do nějakého blázince. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jenom jeden díl a to náhodou, ale překvapivě mám chuť podívat se na další. Ono norský film/seriál pro mladší publikum je škatulka špatná sama o sobě. A tak trochu mi to připomnělo film Rinda Rinda Rinda! - 50 % ()

Rizek75 

všechny recenze uživatele

Byť z dětských let vyrostlý, přesto hltám každý díl tohoto seriálu, který, myslím, je v současnosti tím nejlepším, co může ČT nabídnout. Je v tom humor, jsou v tom "dětské" problémy s láskami, kamarádstvím atd. a přitom to má spád a "šťávu". Vřele doporučuji (nejen dětem). A jen tak mimochodem, mít takovou dirigentku jako ty nebohé děti, asi bych vylítl z kůže...anebo z kapely:-) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Děsivé herecké výkony, děsivá režie, extrémně nesympatiční herci, jak dětští tak dospělí. A občas velmi nechutné scény, např. s holuby z nosu. Děkuji, jeden díl stačil. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

K nedelnimu rannimu kafi skvele. Deti skvele vidi, kdo je zly a co je zle a co by se delat nemelo. Je to takove prikladne. Ovsem trosku se neztotoznuju s tim, ze jsou dva hlavni kapelnici vyvtvoreni az moc prehnane a ono takovych figur je tam vic. Deti se v tom dobre orientuji, ale dospeli mirne zaskripou zubama. Ovsem je tam pro dospele docela dost vtipu. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Velmi milé. Ač nemám rád filmy z hudebního prostředí, tak tohle je mi sympatické. A navíc se mi dlouho nestalo, abych byl tak napjatý a nemohl se dočkat dalšího dílu. Malá sonda do dětských let, kterou jsem rád podstoupil. ()

Reklama

Reklama