foto

Petter Fladeby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Call Girl
2010 Domů na Vánoce
2007 O' Horten
2005 Faktótum
2004 Min misunnelige frisør
Země zaslíbená
2003 Jonny Vang

TV seriály

2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Trio (TV seriál)
In letzter Sekunde (S01E10)
Scheinheilig (S01E09)
Knock-out (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2008 99% ærlig

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky