Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Nehoda (S03E08)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 1994, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat naloží na auto jízdní kola a jedou na výlet, po cestě píchnou, neví jak nadzvednout auto. Po čase najdou hever - ten bohužel zničí, tak auto nadzvednou pomocí kladky. Když se jim výměna podaří, auto se převalí na střechu na jízdní kola a sjede až před jejich domy. Doběhnou k němu a můžou vyrazit... (Stodvacet)

Recenze (26)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat pro mě nejsou kdovíjaký kult, genialitu v nich nevidím, ale tento díl je asi můj nejoblíbenější. Chlapíci klasicky předvádějí to nejkrkolomnější řešení problému, udělají mnohem více škody v okolí, než způsobila samotná nehoda a když už konečně své dílo dokonají, tak... A celé znova :) 8/10 ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes by som rad hodnotil cely serial a nie iba jednotlive casti, pretoze dohromady je zazitok daleko lepsi nez osamotene criepky. Kompletne nam to dava skvelu zabavu nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. Je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. Pan Benes bol majster tohto remesla, nastastie ma nasledovnikov ako napriklad Jana Pinkavu. Kazdopadne tomuto serialu davam 90%. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Reklama

Reklama