Reklama

Reklama

Spook Sport

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Animovaný
USA, 1939, 8 min

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

I hle, kterak duchové vylézají ze svých hrobů, kde leží jejich těla zetlelá, do noci prostupují jejich nehmotné podstaty a začíná rej ektoplazmatických tvarů pro obveselení těch, kteří již dáno přepluli přes řeku styx! I přes námětovou podobnost s legendárním tancem kostlivců od Disneyho, nebývale zábavné a působivé, obzvláště díky minimalistické, jednoduché a efektní animaci, připomínající neonové nápisy čínských čtvrtí v kyberpunkových filmech. https://www.youtube.com/watch?v=ZnLJqJBVCT4 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již ve čyřicátých letech a ještě dříve měli lidé rádi animované snímky, především pak v Americe. Tento short se však vydal dosti odlišnou cenou a rovnou můžeme zapomenout na kreslené postavičky. Tvůrci si zde vystačili s barevnými šmouhami a obrazci, které zde mají představovat strašidla, duchy, netopýry a jiné...Za doprovodu velice slušné hudby jsem se nechal unášet toto podivnou ukázkou až ke zdárnému konci. Tento snímek však rozhodně není pro každého, protože vás může neskutečně nudit. Já však i díky již zmíněné hudbě dám lehce nadprůměrné hodnocení. ()

amirgal 

všechny recenze uživatele

Skvělý mclarenovský subverzivní kousek, v němž jakožto v "novém moderním" a dodejme, že velmi minimalistickém, "baletu", který obsadil pouze šotky, duchy, netopýry, zvonkem a sluncem, vůbec nic nechybí! Zápletka spočívá v tom, že v noci vylézají z hrobů šotci a duchové, aby se poveselili, ráno jim jejich rejdy překazí probudivší se slunce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol priaznivcom fotografickej manéže, poprípade animačných techník, zrejme by som onemel. No, čo už. Nie som. ()

Reklama

Reklama