Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Arccos

všechny recenze uživatele

Mám velice rozporuplné pocity, takže úplně selhávám ohodnotit. Na jednu stranu je to zábavné, ovšem musíte mít smysl pro humor, který je tak trochu "jiný". V tomto seriálku totiž morbidnost, násilí, krev, maso, smrt, upálení, rozčtvrcení a tak podobně nejsou prostředkem k vybudování pointy - to JSOU pointy. Jediné pointy! A to vše v kontrastu k záměrně přeslazeně milým zvířátkům, které výše uvedenými zážitky trpí. Docela si dovedu představit, že mnozí lidé budou znechucení nebo pohoršení. Mě to bavilo. Ale na druhou stranu nemůžu nevidět, jak primitivní to všechno je. Připomíná mi to pubertální, stejně násilné a morbidní malůvky v sešitech, kterými jsme se jako kluci bavili (a holky dělaly "fuj!"). Navíc zábava nemusí mít dlouhého trvání, protože ono je to vlastně pořád dokola a prvotní šokem vyvolaný zájem vyprchá. A samozřejmě nezapomeňte - tohle v žádném případě NENÍ seriál pro děti (ža ano, Dudku). (Poznámka k DVD: Je velmi krátké. Celkem jen dvanáct několikaminutových epizodek a bonusy, takže si koupi promyslete.) ()

Peť@n 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, morbidní, orginální, vtipné? Ale ano!!! Tahle věčně umírající zvířátka si zamilujete... Po čase možná omrzí, že způsoby smrti v dalších dílech přecházejí ve stereotyp, ale to mě určitě od 5 hvězdiček neodradí! Vzpomínám na krásné časy, když sme s kamarády seděli k ránu v nějakém baru a na velké pláto tam promítali, tuším na MTV, právě Happy tree Friends... Vřele doporučuji. ()

Reklama

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

Dairokkan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo fakt zábavný, s přibývajícímy díly ale čím dál větší nuda, opakování pořád toho samého jen s větším množstvím krve, střev a rozprskaných mozků. Nejnovější díly jsou už jen přehlídkou samoúčelných nechutností bez nejmenší špetky vtipu (a musím říct že i nadsázky(!)) Originality a nápaditosti Itchyho a Scratchyho ani zdaleka nedosahuje. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekal...když se mi tohle dostalo do ruky a já si to pustil, abych se podíval, co mi to zase půjčili...Nikdo mě samozřejmě na nic nepřipravil, takže jsem zasednul a sledoval...Nejdříve ta úchylná melodie, no, snad to přežiju, řekl jsem si...Pak jsem uviděl šílený zelený zvířátko a pomyslel si, že mám chuť někoho za tuhle infantilní blbost přinejmenším zabít a pak to přišlo...No, sousto v ústech jsem udržel tak, tak.Je to vskutku originální počin, kterému nemůžu dát jiné ohodnocení. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama