Reklama

Reklama

Kipper

(seriál)
Animovaný / Pohádka
Velká Británie, 1998, 10 min

Obsahy(1)

Seriál Kipper vychází z veleúspěšných knih Micka Inkpena a zaujme především děti do pěti let věku. Štěňátko Kipper je jako dítě s obrovskou představivostí, které děti potěší svým roztomilým skotačením a nezapomenutelným půvabem; jeho myšlení odpovídá tomu dětskému včetně všech otázek. Kipper se neustále spolu se svými kamarády Tygrem, Prasátkem a Arnoldem pouští do různých dobrodružství a kouzelných nápadů. Každý den se ocitnou v odlišné situaci a se spoustou legrace se stále učí nové věci.
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele

Náš šestiletý Honzík: "Byl jednou jeden domeček, kde bydlel pejsek jménem Kipper. A má přátele, prostě všechno. Nic mu nechybí a je rád. A vždycky se tam něco stane. A vždycky se to napraví." ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Obrysy zvierat sú tak nekutočne zlaté, že aj napriek menej prepracovaným animovaným technikám ma to ako malého odmäkčilo a s radosťou dopozeral túto krátkometrážnu seriálovú zábavičku plnú gýča. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka o pejskovi, jehož největší kamarádi jsou tygr a prasátko. Pro děti asi poučné hlavně "výchovné" díly s malým prasátkem. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Mezi milionem ostatních poklidných mírotvorných pohádek pro nejmenší vyčnívá vysoko z řady velepříjemnou jazzově pojatou ležérní muzikou a tím, že postavy mají konečně zas jednou normální hlasy dospělých chlapů, kteří se nepitvoří, nezkoušejí pištět ani se jinak podbízet a přesto zůstávají něžné. Věřím, že už jen tohle působí jako příjemný balzám i na ostatní rodiče malinkých dětí, přestože v příbězích toho není moc, co by zaujalo i dospělé. Pokud čekáte potomka a promýšlíte, co mu tak pořídit do domácí filmotéky, tohle můžu doporučit. (Kipper se v českém překladu jmenuje Ouško a v současnosti je celkem pravidelně k vidění v rámci vysílání "Kouzelné školky".) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro malé milovníky psů je to asi ideální. Mě to nijak neoslovilo, ale neviděl jsem reakci svých ratolestí, možná by to vzaly. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Myslím že hlávná postava psíka Kippera vyzerá milo, rozprávka nie je nejako do detailov spracovaná pozadím a tak, nemá skvelé príbehy no skôr sa zameriava na plynulú reč. - Do 5 rokov (minule som to videl v TV a spomenul som si na to z detstva) ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Když vidím spokojený a zaujatý výraz mýho špunta při sledování této pohádky, musím hodnotit kladně. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Pro děti docela fajn, ale je hromada lepších. Ta česká verze titulní písně, to je něco příšerného, horší sem snad u dětských pořadů nikdy neslyšel. ()

Quak 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s M-artou, je to vyklidněné, neagresivní, vtipné a český dabing je bezva! A bavím se u toho i já. Doporučuju všem rodičům. ()

Reklama

Reklama