foto

Martin Clunes

  • nar. 28.11.1961 (57 let)
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
2012 Pokoj na koštěti (TV film)
2010 Labrats
2007 Ztracená relikvie (TV film)
2006 Losing It (TV film)
2004 Beauty (TV film)
Strašidélko Plísňák (TV film)
2003 Beauty (TV film)
Booze Cruise, The (TV film)
Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
2002 A Is for Acid (TV film)
Global Heresy
Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
2000 Aladdin (TV film)
Bílá vdova
Dirty Tricks (TV film)
Kipper: Snowy Day and Other Stories
Lorna Doone (TV film)
1999 Hunting Venus (TV film)
Kipper: Pig's Present and Other Stories
Kipper: The Visitor and Other Stories
Sex a smrt (TV film)
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Acid House
Neville's Island (TV film)
Pomsta bude sladká
Touch and Go (TV film)
Zamilovaný Shakespeare
1997 Bláznivá nemocnice (TV film)
It's Good to Talk
1996 Filuta (TV film)
Never Mind the Horrocks (TV film)
Over Here (TV film)
1994 Evening with Gary Lineker, An (TV film)
Staggered
1993 Swing Kids
Tančící královna (TV film)
1992 Ballad of Kid Divine, The
Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1990 Never Come Back (TV film)
Ruský dům
1987 Podezření (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Warren (TV seriál)
The Funeral (E06)
The Holiday (E05)
The Father Figure (E04)
další epizody (6)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
2017 Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
další epizody (8)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktor je pryč (S07E08)
Činy, ne slova (S07E07)
Děti těch druhých (S07E06)
další epizody (8)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Škodlivé vlivy (S06E06)
další epizody (8)
2012 Mateřské pouto (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Kočky a žraloci (S05E07)
Nenech mě odejít (S05E06)
další epizody (8)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
Šalebná láska (S02E08)
Cesta z lesa (S02E07)
další epizody (9)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
2003 Robotkové (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2001 Merlin (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
Men Down Under (TV seriál)
1998 Kipper (TV seriál)
1996 Roger and the Rottentrolls (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)

Dokumentární

2019 Martin Clunes: Islands of America (TV seriál)
2017 Tajný život psů II (TV seriál) - vyp.
2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film) - a.z.
Martin Clunes: Ostrovy Austrálie (TV seriál) - mod.
Naši oblíbení psi (TV film) - vyp.
2015 The Secret Life of Twins (TV film)
Člověk a bestie (TV film)
2014 Lev jménem Mugie (TV film)
Tajný život koček (TV film)
2012 Martin Clunes: Síla koňů (TV film)
Martin Clunes: poslední lemur
2010 Martin Clunes: Člověk mantám (TV film)
2008 Martin Clunes: Člověk a pes (TV film)
1999 Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
1996 An Evening with Lily Savage (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Hunting Venus (TV film)
1994 Staggered

Host

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace