Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

msroubek odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren má méně špatné filmy a hodně špatné filmy, ale tohle je přecejen trochu moc. K Retrograde (překladu Ledová planeta nerozumím ale budiž) jsem se dostal prostřednictvím přílohy k časopisu. Ten, kdo za to může se buď - přehmátl nebo - si z čtenářů udělal srandu a nebo - je uplný idiot a přijde mu to jako dobrý film. Bohužel jsou tyto filmy s dabingem. Retrograde je od samého začátku do úplného konce přehlídka nepochopitelných momentů (nekomentuji to, že příběh vlastně skončil tam kde začal a ta celá paráda byla naprosto zbytečná). Příběhu chybí jakákoliv logika - scénář psala pravděpodobně scénáristova sekretářka. Zvukaři asi ještě nezačali studovat školu. Kameraman asi držel kameru v ruce poprvé. A režisér (Christopher Kulikowski) se buď natáčení nezúčastnil a nebo postrádá všechnu soudnost. Dále nesmyslné repliky ("Zničte tu metlu" nebo dvojník Morgana Freemana: "K čertu, v komoře je binec....a tady to neni lepší"). A nakonec, do toho všeho Lundgren s dlouhýma vlasama hlásí "Bolesti vydržím". Sám sebe se ptám, jak jsem toto mohl vidět asi 10x....možná jsem se snažil najít nějaký skrytý význam, hlubší myšlenku....nenašel jsem. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Tak si dám rovnou takhle za tepla komentářík k týhle právě dokoukaný lahůdce. Mám rád akci i sci-fi a nemam nic proti Béčkům, ale tohle snad neni ani jedno z toho. Lundgren krom Ivana Draga a universála (který mu byly fakt šitý na míru) snad nic pořádnýho nenatočil a ani tady to neni lepší. Možná nutno přidat k dobru aspoň to, že je to asi jediná lundgrenovka, kterou jsem dokoukal do konce; no ale aby taky né když jsem si jí - já vůl - koupil ;-) A ještě možná dvojníka Morgana Freemana... No jdu si spravit chuť nějakou seagalovkou... ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

POZOR TENHLE KOMENTÁŘ MÁ HODNĚ SPOJLERŮ. Měl sem chut na nákou sračku protože sem měl nakoukáno dost NEsraček. Tak sem si koupil film Ledová planeta. Střich je zmatenější než u Seagalových filmů z poslední doby. Zvukaři? To sem se málem posral smíchy, místo toho, aby rvačky ozvučnili sem slyšel hudbu, která se sem vůbec nehodí. Pak sem se nasmál u scény kdy Lundgren sedí v kabině pilota naké vasmírné lodi a vypustí do vesmíru jednoho a půl zloducha. Ano říkám půl protože ten jeden se držel o dveře aby neviletěl a ktomu hrála ta strašná hudba no samozřejmě že mu pomohl jiný zloduch tak se z toho dostal. A navrch ještě nemusí Lundgren nosit na Antarktidě čepici, k čemu taky on přežije všechno ikdyž je večer -50 stupnů. Jo a abych nezapoměl padouši sestřelí helikoptéru která jak se rozletí tak ve vzduchu náhle zmizí. Tak dávám tři hvězdičky zato že sem se nasmál jak nikdy, takže to splnilo účel. Ale jinak na piču. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaké podhodnocené béčko, jenom že tohle není béčko, tohle je hovadina. Průběh filmu nudný, Dolph mi přišel nesympatický, herecké obsazení příšerné a jinak film celkově pěkná kravina. SPOILER: A když už na konci se vrátil časem aby zachránil jednu osobu, proč nezachránil rovnou celou posádku? KONEC SPOILERU. Vážně kravinka..:-)) ()

=Číča= 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* za super motorkářký obleky. Mimochodem, věděli jste, že člověk z budoucnosti se pozná podle motorkářský kombinézy? Ještě, že měli ty "hodný" červený oblečky a ty "zlý" modro-šedý. Jinak by se v tom divák těžko vyznal :o) Oni snad vážně použili nějaké moto-oblečení a ani z toho neodpárali značky výrobce ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama