foto

Joe Montana

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kódované vysílání
2012 Berlin Job
2007 Nestanu se tvojí ženou
Stagknight
2004 Dívčí válka
Ledová planeta
2003 Helena Trojská (TV film)
2002 Agent bez minulosti
2001 Vrah duší
Výtah smrti
2000 Zlaťák
1998 Legionář
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)

TV seriály

2007 Pán času (TV seriál)
Dalekové na Manhattanu (S03E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Dalek (S01E06)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1996 Hububb (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace