Reklama

Reklama

Gertie on Tour

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1921, 2 min

Režie:

Winsor McCay

Recenze (6)

dwi 

všechny recenze uživatele

Mladá dinousauřice Gerta se ocitá v přítomnosti. Aklimatizuje se zde, což by mohlo vést k humorným situacím (setkání s žábou, hraní si s vagónem vlaku). Zas tak třeskuté to ale není. Animace je spíše sporá, sekaná a než se člověk rozkouká, tak je konec. Gerta přesto svým vzhledem vypadá mile, zvláště když v závěrečném snu skotačí mezi ostatními dinosaury. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Další pokračování dinosauřího světa, ovšem už né z tak pěknou animací jako starší bráška. Vypadá to staře, jako kdyby se začínalo s animovanou technikou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Svoju sondu do histórie animovaného filmu som doplnil aj o tento kúsok Winsora McCaya. Milý príbeh o dinosaurovi Gerte, ktorá žije osamelá v prítomnosti a má sny o tom, ako žije v minulosti spolu s ďalšími dinosaurami. Na rok 1921 celkom dobrý počin. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Další příběh dinosauřice Gertie už mě tolik nenadchl. Je to přeci jenom o něco mladší a nevidím, že by se za těch let udál nějaký pokrok. Sice je dinosaur a jeho okolí detailněji vykresleno, pohyby jsou zato trhanější. Je to možná tím, že to McCay údajně nedodělal. Nebo že by Gertie zestárla? ()

Reklama

Reklama