Reklama

Reklama

Recenze (9)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, Miami Sands:) Do dneška si pamatuju úvodní znělku a ten hlavní, milostný trojúhelník. Krásná a sympatická Laura, její manžílek, či přítel, hajzl Steven a pak ještě ten klaďas, to už nevím, jak se jmenoval:) Bavilo mně se na to dívat a tehdy mi bylo Laury hrozně líto. ()

PierrevanH 

všechny recenze uživatele

Tohle byla zřejmě první a poslední telenovela co jsem sledoval. Ne vážně, byl jsem ještě na základce a docela jsem to žral. ()

Kaja 

všechny recenze uživatele

Telenovelu po americku, kde jsou stejné problémy a strasti hlavních hrdinů. Normálně tel. nemusím, ale tohle mě chytlo ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Zajimavy serial se stravitelnou delkou 110 epizod ... Sledoval sem vzdy po navratu ze skoly - zakladni skoly, kde sem chodil v roce 2000, takze zde uvedeny rok je chybny ... A uz tenkrat se mi libila Jennifer Bini Taylor ... ()

geron 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt pravá nefalšovaná telenovela ze šťastným koncem jak má byt. Laura a Michael nakonec zústali spolu. Steven si snad vstoupil do svědomí a změnil se, no a Sandra, která je posedlá penězi tak to je jenom na osude jak to s ní dopadne. Osud se postaral i o Paula, který svoji přízeň dával jenom Stevenovi. Ale když se dozvěděl že Steven neni jeho syn a jediný jeho syn je Michael, ktereho on chtěl vždycky zapudit tak Paul už své černé svědomí neunesl. ()

katuuuska 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem to žrala, jakmile mi ušel jedinej díl, byla jsem hroozně protivná :) Kam se na to hrabou dnešní telenovely! ()

Reklama

Reklama