foto

Greg Cipes

  • nar. 4.1.1980 (40 let)
    Coral Springs, Florida, USA

Biografie

Gregory Michael Cipes (narozen 4.1.1980) je americký dabér a filmový herec, zpěvák, skladatel a profesionální surfař. Cipes se narodil v Coral Springs, manželům Robin Mrasek a Geoff Cipes.

Za svou mladou kariéru si zahrál už v řadě filmů a seriálu, ale především vystupuje jako dabér, například v seriálech Ultimate Spider-Man, Teenage Mutant Ninja Turtles nebo W.I.T.C.H.

Od osmi let je vegetarián. Má tři psy. Jeho oblíbený muzikant je reggae umělec Bob Marley.


Jiří "JORDY" Waas

Herecká filmografie

Filmy

2020 She's in Portland
2019 Teen Titans Go! Vs. Teen Titans
2018 Lego DC Superhrdinky: Střední škola pro padouchy
Mladí Titáni do toho!: Ve filmu
Unintended
2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry
LEGO DC Superhrdinky: Brain Drain
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku
DC Super Hero Girls: Super Hero High
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
Trolland
2015 Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
2014 America Is Still the Place
Sound Stage, The
Želvy Ninja
2013 Deep Dark Canyon
Holla II
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2011 And They're Off
Odporná hra
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Killer Pad
Příběhy z temnoty
Zprávy TV Onion
2007 Mladí Titáni v Tokiu
Supergator
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The
Divočina
Simon řekl
Trhni si!
2005 Expose
Kathy T Gives Good Hoover
2004 Kruh temnoty (TV film)
Witch (TV film)
2003 Díry
Zabydleni
2002 House Blend (TV film)
2001 Chcete znát tajemství?
2000 One On One

TV seriály

2020 Adventures in Wonder Park (TV seriál)
2019 Saturday Morning Cartoons (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Eminent Threat (S03E03)
Royal We (S03E02)
2018 Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
My Name is Jose (S05E06)
Tower Renovation (S05E05)
Kabooms Pt. 2 (S05E04)
další epizody (6)
Průměrňákovi (TV seriál)
Heck vs. Glossners: The Final Battle (S09E17)
The Crying Game (S09E16)
2017 TMNT Summer Shorts: All Summer Long (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
The Big Blow Out (S05E20)
The Foot Walks Again! (S05E19)
Wanted: Bebop and Rocksteady (S05E18)
další epizody (24)
Průměrňákovi (TV seriál)
Na co jsme pyšní (S08E16)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
The Power Inside Her (S04E22)
Darkest Plight (S04E21)
The Super Shredder (S04E20)
další epizody (18)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
Show musí jít dál (S07E24)
Stát se mužem (S07E16)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Divnogeddon 2: Únik z reality (S02E19)
Želvy Ninja (TV seriál)
The Outlaw Armaggon (S04E04)
The Weird World of Wyrm (S04E03)
The Moons of Thalos 3 (S04E02)
další epizody (24)
Průměrňákovi (TV seriál)
Rezervace na Den matek (S06E23)
Mejdan v lomu (S06E11)
2014 Městečko Záhad (TV seriál)
Holedbání s holemi (S02E03)
Želvy Ninja (TV seriál)
Race with the Demon (S03E06)
In Dreams (S03E05)
The Croaking (S03E04)
další epizody (25)
Průměrňákovi (TV seriál)
Den otevřených dveří (S06E08)
Cena (S05E14)
Spolujízda (S05E12)
Robot Chicken (TV seriál)
Super Guitario Center (S07E11)
2013 Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
Legendary Sandwich (S01E01)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a nejkrásnější smrt (S02E31)
Charlie a malá výpomoc (S02E29)
Charlieho pacient podvádí (S02E28)
Městečko Záhad (TV seriál)
V říši snů (S01E19)
Želvy Ninja (TV seriál)
Slash and Destroy (S02E07)
Target: April O'Neil (S02E06)
Mikey Gets Shellacne (S02E05)
další epizody (21)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn IV (S04E15)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
Přišlo to z hlubin (S01E12)
Myšouni útočí! (S01E11)
Strach v kanálech (S01E10)
další epizody (12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pod kůží (S04E07)
2011 New Teen Titans (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Královská svatba (S02E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miamský řezník (S10E08)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Kamenolom (S02E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Rock Star (S02E14)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
Dr. House (TV seriál)
Rodina (S03E21)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Love Still Won't Die (S02E02)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
Teen Titans (TV seriál)
Things Change (S05E13)
Titans Together (S05E12)
Calling All Titans (S05E11)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Crossing (S01E02)
Teen Titans (TV seriál)
Go (S05E10)
Revved Up (S05E09)
Lightspeed (S05E08)
další epizody (26)
2004 Deadwood (TV seriál)
Když trpí děti (S01E08)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Father of the Pride (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
Can I Keep Him? (S03E10)
The Beast Within (S03E09)
Wavelength (S03E08)
další epizody (23)
2003 Detektív (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
Apprentice: Part 2 (S01E13)
Apprentice: Part 1 (S01E12)
Car Trouble (S01E11)
další epizody (13)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 Miami Sands (TV seriál)
Taina (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
1998 Wami on Miami (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)