Reklama

Reklama

The Jerry Springer Show

(pořad)
  • USA Jerry Springer

Recenze (37)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neviem kto bol Jerry Springler. Podľa toho jeho trckovského ksichtu typujem, že to bol nejaký pripečený okuliarnatý jebnutý chujko, trápny kokotek. No a podľa hodnotenia miestnych užívateľov predpokladám, že tá jeho relácia "The Jerry Springler Show" taktiež stála za hovno. Priznám sa, že som videl iba jednu epizódu. Cielene som si vyhľadal časť v ktorej sa objavil kontroverzný umelec GG Allin. Ten mu tam teda predviedol fakt fuck parádnu shock show. Takže vďaka odvahe alebo hlúposti pozvať GG Allina dávam Jerrymu Springlerovi dve hviezdičky. ** ()

ra1n 

všechny recenze uživatele

Kombinaci (pseudo)reality-tv, soap-opery, "wrestlingu", talk-show a freak-show jak z dob P. T. Barnuma považuju za zvrhle geniální. A to morální poučení na konec, to je lahůdka. Trash přímo patlogický, který je právě tím něco fascinujícího. Oprah je jen nudná ukecaná bachyně, ale tahle show a její sledovanost se úplně nabízí jako materiál na nějakou psychologickou studii o audiovizuální kultuře dneška (přestože s křížkem po Debordově funuse). ()

Reklama

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Bulvár bulvár, sprostý bulvár a obrovská prsa tlustých afroameričanek mlátících se ve studiu kvůli jednomu vyhublému pobledlému uhrovatému mladíkovi, který udělal tu chybu, že si cokoliv začal s některou z nich. Nutno ovšem dodat, že občas člověku ujede úsměv, že i tohle některý lidi baví a i slizkej Jerry občas nějakou tu přes hubu nechtěně chytne :-). ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Potíž tohoto výplodu spočívá v tom, že se za každou cenu snažil být šokující a bulvární a že se nepokusil podívat na problematiku dysfunkčních rodin alespoň trošičku dospělejším a slušnějším způsobem. A ruku na srdce - tato show dokazuje kvalitu české televizní distribuce. Ze všech amerických večerních pořadů vyberou zrovna tohle... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

nemôžem si pomócť musím tejto show napariť plné hodnotenie. Show Jerryho Springera som sledoval s vynikajúcim maďarským dabingom už v neexistujúcej TV stanici ZONE Club. Jerry chodieval každú noc od pól noci a to dve časti takže sa to končilo o 2 ráno fantastické spomienky také trosky som už nikde inde nevidel. ()

Zajímavosti (10)

  • Pořad měl původně vážný formát, ale když začala klesat sledovanost a produkce vyhrožovala, že show zruší, v roce 1994 se program zcela změnil do dnešní podoby. (HellFire)
  • Pořad se v magazínu TV Guide umístil na prvním místě v žebříčku nejhorších pořadů všech dob. (Zodd)

Reklama

Reklama