Reklama

Reklama

Srpnový underground

(festivalový název)
  • USA August Underground
Trailer

Obsahy(1)

Hlavný hrdina v podaní režiséra má rád aj so svojím kamarátom pekne nechutné zábavky. Radi týrajú, znásilňujú a ponižujú svoje obete zamknuté u nich v pivnici. K tomu si to všetko natáčajú na kameru.
Uvidíme aj prepadnutie obchodu, no nepôjde im o peniaze, ale o úchylnú zábavu na dvoch zákazníkoch. (Hunter2222)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Undergroundový svinstvo. Dva kreténi s kamerou natáčejí kraviny a snuff. Hned v úvodu jsme svědky jejich konání ve sklepě. Záběr na nahou, svázanou a mučenou holku, je od krve a vlastních výkalů, chybí jí jedna bradavka. Vedle ve vaně leží mrtvola jistýho Michaela s uřízlym ptákem. Blb za kamerou a jeho kámoš se pořád blbě tlemí, mažou svojí obět hovnama, flušou na ní, vylejou jí na hlavu kýbl moči (pozdějí jí nacpou do pusy kus Mikeovy nohy). Mezitím sledujeme další jejich radovánku, zneužití a zabití stopařky. Dále už AUGUST UNDERGROUND (August podle měsíce natáčení, Undergr. protože je) neplyne v takových nechutných výjevech, největší extrém je řekl bych onen úvod, přibližně po půl hodině to napůl zapluje do nudy. Celý je to záměrně amatérsky natočený, s dlouhými záběry, střih prostě ve stylu, jako když tu kameru vypnete a později zase zapnete. Autor Fred Vogel (tady si i hraje hlavního 'hrdinu') je podle všeho zkušený make-up artist a je to vidět - krvavý efekty jsou na úrovni, i to přispívá k slušně reálnýmu dojmu. Ten celkově amatérský/reálný styl ale zároveň vidím i jako největší slabinu snímku, místy je to prostě nuda (pár scén je úplně o ničem a ještě takhle natočených), nebo už není čím šokovat jako v první části. Vidím tady pod sebou pár zhnusených komentů - zhnusit byl účel a podřídilo se mu vše, doporučuji nadhled nebo si příště přečíst o co se jedná a nekoukat na to. ()

bolan odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si něco skutečně zaslouží právoplatnej odpad!, pak je to rozhodně tahle ubohost. Nějaký pitomci s handkou si točí kraviny ve stylu „FAKE SNUFF“ a hihňaj se tomu. Trapný video z dovolený v Bibione má větší výpovědní hodnotu než tohle. Mohlo by se líbit: Aftermath a Murder-Set-Pieces ()

Reklama

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je z poloviny stopáže naprosto nechutný a odporný snuff, či plný zcela odporného (částečně) explicitního násilí a z druhé poloviny jej tvoří poměrně bizarní scénky ze života dvou urážek lidskosti (což se ale rozhodně nedá nazvat dějem). A to je všechno, sice chápu jakousi bizarní zajímavost v tom, jak je všechno nafilmováno tak, aby vypadalo reálně (bídná kamera je z tohohle hlediska zcela povinná), ale to v žádném případě nemůže ospravedlnit prvoplánovost a zbytečnost takového počínání.PS: jistě by se všechny scény dali natočit ještě mnohem odporněji a explicitněji, ale je v konečném důsledku vlastně úplně jedno. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Nejaký debil sa rozhodol nakrútiť svoje zvrátené fantázie a prezentovať ich na verejnosti. To by bola jedna verzia. Ja si zasa myslím, že nejaký debil spolu so svojimi kumpánmi už nevedel čo od dobroty robiť a keďže mal doma videokameru, zvečnil nám tento výgrc. Zaujímavé je, že podobní magori sa začínajú objavovať aj v mojom okolí. Asi nejaká psycho - epidémia. (30.4.2009) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem došel k dlouho odkládané Vogel(ovské) trilogii. První díl téhle trilogie mám za sebou a co dodat. Prostě je to takový to domácí mučeníčko. Klasickej fake snuff o dvou týpcích co si libují v týrání a mučení jiných osob. A jelikož jde o fake snuff, nechápu komentáře typu: odpad, bezdějová sračka, atd. Ono už to tak u snuffových filmů bývá. A kdo to nechápe, ať na to nečumí. Tenhle snímek působí nechutně, špinavě, zvráceně a hlavně realisticky. Pro většinu lidí to bude doslova nekoukatelný. Proto varuju před případným zhlédnutím všechny ty co neholdují snuff filmům. Ani se do toho nepouštějte. Za mě to jsou 4 (slabší) hvězdy. A to i díky tak nízkýmu hodnocení, který si tenhle snímek na ČSFD vysloužil neprávem. Protože na to čumí hovada, který nemají ani šajn o čem takový filmy jsou. Taky nehodnotím romantický koniny když to není můj šálek kávy. I přesto, že je to drsnej kousek, tak Vogel nepřichází s ničím novým co by nebylo k vidění už jinde. No každopádně jsem zvědavej s čím se Vogel vytáhne v August Underground's Mordum a August Underground's Penance . ()

Zajímavosti (2)

  • Když jel Fred Vogel na hororový festival do Toronta, byly u něho nalezeny kopie prvního a druhého dílu filmu a byl zatčen za převážení obscéního materiálu do Kanady. Nakonec obviněn nebyl, avšak strávil zhruba 10 hodin v celním vězení a jeho filmy byly poslány do Ottawy na bližší prozkoumání. (Freakyy)
  • Film je v niektorých krajinách zakázaný a je nevhodný pre slabšie povahy. (Hunter2222)

Reklama

Reklama